A végítélet hangjai ismét felharsogtak! Ezúttal Szlovákiában.

Úgy nevezik: "A zúgás" (The Hum). A kifejezést David Deming, az Oklahoma-i Egyetem geológusa alkotta meg, magyarázatául  a világszerte hallható titokzatos és követhetetlen zajoknak, melyet a lakosságnak alig 2-10%-a érzékel.

A zajok eltérőek lehetnek, előfordulnak nappal és az éjszaka közepén is, olyan mintha valamiféle ipari tevékenység zajlana az égben. Szokatlanul sűrűn fordulnak elő átlagos kisvárosokban, mint az angliai York, ahol is a legtöbben arról számoltak be, hogy a zajok leginkább trombitaszóra hasonlítottak, mintha egy "jazz bárt" hallottak volna az égből.

A szlovákiai hangok


Odaát már rögzítettek hasonló zajokat 2011-ben, de a mostani egészen más.

Senki nem tud koherens magyarázatot ezekre a különös hangokra. Egyesek szerint a Föld magjának a változása, mely a pólusváltás előrejelzése. Deming szerint az egész csak egy elektronikus visszhang. Telefonok, rádióadások, és a haditengerészetek kommunikációja a tengeralattjárókkal, azonban ezt még nem sikerült bizonyítani, és ez a magyarázat egyébként is gyenge lábakon áll, mivel a zajok csak 2010 és 2011 környékén tűntek fel, és kerültek a figyelem középpontjába. Ha Deming állítása helyes lenne, több évtizede hallanunk kéne ezeket a hangokat.

Mások szerint a HAARP, Chemtrail és ilyen különösen fejlett időjárás befolyásoló projektek a felelősek érte. De nem csak az égből hallatszanak különös hangok. A Föld legmélyebb pontján, a Mariana-árok mélyén 11 ezer méteres mélységben is észleltek már hasonlót.

A legutóbbi október 1-én rögzítették Jeruzsálemben furcsa, mindent betöltő zajokat. Itt is különös formákat vettek fel a felhők a hanghullámok hatására:

Félelmetes kör alakú felhő jelent meg Jeruzsálem felett, és mellé a furcsa zaj hallatszott az égből (Videó!)

Október 2.-án azaz a zsidó újév (Ros Hásáná) napján rendkívüli égi jelenség jelent meg Jeruzsálem felett, amiről rengeteg felvétel került fel az internetre. Miközben egy óriási kör alakú formáció rajzolódott ki a felhőkből, melynek szélei fényjelenség kíséretében a kör közepe felé mozogtak, folyamatosan hátborzongató dörgés és kürthöz hasonló hang hallatszik.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése