A földönkívüli implantátumok most már tudományos ténynek számítanak csakúgy, mint ahogyan a DARPA is behatol az emberi agyba

Képzeljen el egy farmon megbillogozott tehenet. Majd képzelje el a saját kutyusát, akibe azért ültettek mikrochipet, hogy elkóborlás esetén visszatalálhasson a gazdáihoz. A következő logikai lépés, ami ezekből a széles körben elfogadott lépésekből következik, az ember megjelölése és megfigyelése. Csupán az a kérdés, hogy ki végzi el a megjelölést?

Sok olyan ember létezik, aki részt vett már olyan tudományos kísérletekben, melyek célja az idegen eredetűnek mondott implantátumok testükből történő eltávolítása volt. Az akadémikus tudomány túlnyomórészt figyelmen kívül hagyja ezeket az állításokat, mivel sokat lebuktattak már közülük, mégis jól megalapozott a földönkívüli tárgyak emberi testbe történő beültetése manipulációs és ellenőrzési céllal.

A Stanford Egyetem tudósai már kitalálták, hogyan lehet sugárenergiával vezeték nélkül apró, rizsszem nagyságú implantátumokat helyezni az emberi agyba. A mikroimplantátumok az agy, a máj, a zsigerek és az emberi test más mechanizmusainak a szenzoros megfigyelésében játszanak szerepet azért, hogy az orvosnak adatokat továbbítsanak, azonban nyilvánvaló módon egészen más célokra is felhasználható az ilyen technológia.

A bőr alá ültetett pacemakertől eltérően, gyakran irritációt okozhatnak azok az idegen mikrochipek, amelyeket sebészi úton távolítottak el az orvosok. Ezeket egy olyan bőrszerű membránba burkolva találták, amely elősegíti, hogy a készülék a helyén tudjon maradni a nélkül, hogy a test kilökné magából.

Úgy vélik, hogy az idegen implantátum más civilizációk módszereinek egyike arra, hogy emberi alanyokat jelölhessenek meg és követhessenek kutatási célból. A Röntgennel és a komputertomográfiai eljárásokkal készített felvételek a borsószem méretűtől a sokkal nagyobb technológiákig mutattak már ki furcsa kinézetű eszközöket, amelyek több mozgó részből állnak.

Ezek a beültetések gyakran atomi szinten lettek csatlakoztatva és sokszor egy nagyon erős elektromágneses teret gerjesztenek. Úgy tűnik, hogy a saját idegeink nőnek bele magába az implantátumba, így amikor eltávolítják azt, akkor olyan érzést kelt, mintha a testünk egy részét távolították volna el. Az egyik legsűrűbben megfigyelt furcsaság az idegen implantátumokkal kapcsolatban az, hogy nincs a testben gyulladásos válaszreakció velük szemben, és sok implantátummal rendelkező paciens semmilyen műtéti beavatkozáson nem esett át az orvosi kartonjaik szerint.

Elektronmikroszkóppal végzett százezerszeres nagyításban vizsgálva a tudósok felfedezték, hogy ezek az implantátumok majdnem egy tucat eltérő elemből állnak. Ezt követően fémek elemzésével foglalkozó laboratóriumba küldték el ezeket, ám a labor szakemberei több elemet sem tudtak beazonosítani, viszont néhány közülük fluoreszkált.

Ráadásul, sokan azok közül, akikbe implantátumot ültettek, olyan normális emberek, akiknek nem állt szándékukban felhívni a figyelmet saját magukra, hanem a jelek szerint átlagos emberekként próbálnak beilleszkedni a társadalomba. Van munkájuk, családjuk és anyagi problémájuk is. Másoknak hiteles orvosi fokozatuk van, s éveket töltöttek a földönkívüli eredetű implantátumok kutatásával.

Roger K. Leir egy olyan amerikai lábbetegségekkel foglalkozó szakorvos, aki életének java részét az idegen implantátumok kutatásának szentelte. Dr. Leir azt állítja a MUFON-nál, hogy „Roppant szokatlan ezeknek a beültetéses operációknak a felfedezése. Valamennyi esetben szinte nincs is gyulladásos válaszreakció.” Több dokumentált esetben az alanyoknak különös álmaik voltak és idegen lényekkel kapcsolatos eltérítéses élményt éltek át akkortájt, amikor észrevették, hogy implantátumaik vannak.

Derrel Sims hipno-aneszteziológusról az a hír járja, hogy ő rendelkezik a világ egyik legnagyobb idegen implantátumokból álló gyűjteményével. Állítása szerint ezek nem nyomkövető szerkezetek, hanem valami mások. Az összes általa vizsgált implantátum alapján azt állítja, hogy tulajdonképpen a népesség kevesebb, mint egy százaléka rendelkezhet földönkívüli implantátummal. A többit valószínűleg nanobotok és más implantátumfajták teszik ki, amelyeket már a katonaság tart számon, mivel a Nemzetvédelmi Minisztérium alkalmazza azokat.

Például a DARPA azzal szeretné segíteni a katonákat és a korosodókat, hogy ezeket helyezi beléjük. Ezek olyan fekete dobozos agyimplantátumok, amelyek emlékeket idéznek elő. A Pentagon több mint 70 millió amerikai dollárt jelölt ki csak erre a projektre.
A DARPA ugyanakkor kifejlesztett egy úgynevezett „elektrogyógyszert”, más néven az ElectRx-et. Ez lényegében egy olyan program, amely szerintük „képes lehet csökkenteni a gyógyszerek hatóanyagától való függőséget”, továbbá új utat nyit meg a betegségek gyógyítása terén, azonban valójában olyan szuperkatonák létrehozása a célja, akik a Farkashoz (X-Men) vagy az Hihetetlen Hulk-hoz hasonló gyógyítói képességekkel rendelkeznek, s akiket akkor kapcsolhatnak ki, amikor már többé nem hoznak számukra semmit a konyhára.

A DARPA technológia egy idegmodulációként ismert biológiai folyamaton alapszik, amelynek során a periférikus idegrendszer figyelemmel követi a belső szervek állapotát és szabályozza a szervezet fertőzésekre és betegségekre adott válaszait. Úgy tűnik, hogy a Védelmi Minisztérium módszere egy olyan visszafejtő technológia, amellyel sok idegen implantátum-behelyezést tudnak felidéztetni.

Miután az idegen implantátumokat eltávolították, sok ember változásokat tapasztalt az egészségi állapotában, a hangulatában, az álmaiban és a pszichés tüneteiben. Fájdalmat éltek át az implantátum eltávolítása miatt, de ez a későbbiek folyamán enyhült. Néhányuk számára a fájdalom azonnal megszűnt az eltávolítást követően.
Annak ellenére, hogy az idegen implantátumok valódi természetére vonatkozó dokumentáció csekélyke, bizonyos, hogy a DARPA verziója jóindulatú. Lehetséges, hogy a földönkívüli beültetések céljai többrétűek: némelyek alantas szándékúak, míg mások potenciálisan hasznosak, azonban a katonai ipari komplexum minden forrását latba veti, hogy jobb katonákat hozzon létre, s még inkább szolgalelkű, önálló gondolkodásra képtelen embereket. Érdekes lesz majd látni, ahogyan az elkövetkezendő években még átfogóbban fogják felderíteni az idegen implantátumok területét, s akár van benne valami, akár nincs, a Nemzetvédelmi Minisztérium elő fog állni egy magyarázattal arra, hogy honnan is származnak a saját implantációs technológiái.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése