Tudományos bizonyítékok igazolják, hogy a Boszniai Piramisok blokkjait mesterséges Geopolymer Cementből készítették

Öt különböző intézet független anyagelemzése megerősítette, hogy a Boszniai Piramisok magas minőségű mesterséges beton építőanyagot tartalmaznak, kiküszöbölve minden szkeptikus állítást a Boszniai Piramisok hitelességével kapcsolatban. A Boszniai Nap Piramis vitatott helyszínén egy több mint 200 főből álló tudóscsapat a világ minden tájáról tudományos elemzést készített nem csak az építőanyagok természetét és korát vizsgálva, de azt is próbálták meghatározni, hogyan használták a piramis energiáját a tudósok az emberek számára jótékony alkalmazásával, kezdve a geotermális szállítástól a klimatológián át egészen az emberi fiziológia és egészség területén.

Az eredmények a Torinoi Műszaki Egyetemen, Olaszországban jelentek meg, ahol a homokkövön és a konglomerátumhoz tartozó blokkokon végzett vegyi és diffrakciós elemzések, melyek a Boszniai Nap Piramisból származnak azt mutatják, hogy a mintákban egy közömbös kötőanyag van, hasonló, mint amit az ősi római betonban találtak. Ezeket az eredményeket megerősítették a Bosznia-Hercegovinában található Zenica Egyetem mintákon végzett elemzései is.

Egy másik független tesztben Joseph Davidovits professzor, a neves francia tudós, a Nemzetközi Egyiptológus Szövetség tagja és író megerősíti ezt az állítást. "Elektronmikroszkópos elemzést végeztem a mintán és arra a megállapításra jutottam, hogy geopolymer vegyianyagot használtak ennek az ősi betonnak az előállításakor." - írta Davidovits professzor.

Azt is hozzáteszi, hogy "a minta egy kálcium / kálium alapú geopolymer cementből áll, és bár nem tudja a minta korát, de azt felismeri, hogy ez nem egy modern beton, de sokkal jobban hasonlít ahhoz a technikához, amit 3500 évvel ezelőtt az Egyiptomiak használtak." Könyvében, A Piramisok: Egy rejtély megoldódott címűben Davidovits bemutatja a a piramisok építéséről meglévő jelenlegi tudásunkat, melyeket a tudományos, történelmi és nyelvészeti tanulmányok támogatnak, és melyek azt bizonyítják, hogy az Egyiptomi piramisok műkövekből épültek (öntött mészkő mint a beton).



A piramis technológiáját kutatva már régóta gyanítják, hogy a piramis építésnél használt energia egy sokkal fejlettebb tudományos és gépi adottságot feltételez, mint amivel ma rendelkezünk. Christopher Dunn, A Giza Erőmű írója 1996-ban megjelent könyvében kifejti, hogy a piramisok ősi energaigépek voltak, mely jelenleg egy népszerű elmélet a kutatók körében. A Boszniai Piramisok ugyanolyan elemekből állnak, mint amilyeneket a Gizai piramisoknál leírtak, mely valójában egy ősi áramfejlesztő szerkezet.
2011-es boszniai látogatása után Chris Dunn kijelentette: "Mialatt Visokoban voltam, a különböző tudományágak képviselői nagy izgalommal fogadták az úgynevezett piramis hegyen folytatott tanulmányaik eredményét. Remélhetőleg idővel az ősi precíziós műszaki tudomány tiszta jeleit fogják felfedezni." Most 2013-ban a boszniai régészeti terület feltárása tovább folytatódik, és újabb tudományos bizonyítékok igazolják, hogy valóban ősi precíziós műszaki tudományt használtak a piramisok építésénél.


A piramis építésénél használt beton újabb bizonyítékait mutatja be Michael Barsoum a Drexel Egyetem Anyagtudományi és Mérnöki Tanszékének professzora, és Gilles Hug a Francia Nemzeti Űrkutatási Hivatal munkatársa, akik tudományos bizonyítékokat találtak arra, hogy a Gizai Nagy Piramisok a beton egy ősi formájának használatával épültek. Ez megcáfolja azt a régi mítoszt, miszerint a piramisokat kizárólag vágott mészkő blokkokból építették, és igazolja azt az elméletet, hogy beton és nanotechnológiát használtak az ősök.

Mióta 2005-ben Dr. Sam Semir Osmanagich, a Bosznia-Hercegovinai Amerikai Központi és Régészeti Központ igazgatója felfedezte, a Boszniai Piramis komplexumot már a hivatalos régészek is elismerik a legújabb tudományos bizonyítékok fényében, melyek miatt már lehetetlen tagadni a történelmet megváltoztató felfedezés hitelességét.

"Az interdiszciplináris tudóscsapat tanulmányokat folytat a boszniai régészeti terület kozmikus energia rejtélyével kapcsolatban, hogy feltárják az ősi kultúra bölcsességét, melyet maguk uán hagytak." - mondja Dr. Sam Osmanagich. "Vannak tények fizikai jelenségekről, melyek tudományosan igazolhatók, de ott is sok megválaszolatlan kérdés van, melyeket nem tud megmagyarázni a jelenlegi írott történelem."

Tények, melyeket a tudományos elemző vizsgálatok igazoltak a következők:

  • A Nap piramis több mint 220 méter magas, egy harmaddal magasabb, mint a Gizai Nagy Piramis
  • A radiokarbon vizsgálat azt mutatja, hogy a piramis legalább 24800 éves
  • Az anyagelemzés kimutatta, hogy a szerkezet mesterséges betonból készült
  • Van egy 8000 kg-os kerámia blokk a piramis alatti labirintusban
  • Egy energianyalábot találtak és mértek, mely elektromágneses természetű, 4,5 méteres sugárral és 28kHz-es frekvenciával, mely a Nap piramis tetejéből jön ki
  • Egy ultrahang nyalábot 10 méteres sugárral és 28-33 kHz frekvenciával szintén a piramis tetején mértek
  • A piramisok igazodnak a föld égtájaihoz és a csillagászati északhoz
"Bár több tízezer piramist fedeztek fel az egész bolygón, de egyiknek sincs olyan építési minősége és egyik kora sem nyúlik vissza olyan régre, mint Boszniában." - állítja Osmanagich. "Bosznia az eredeti piramis, a legrégebbi és a legnagyobb, melyet valaha építettek. Pontosan nulla fokú északi tájolása van, és ez potenciális kulcs a régi technológiai információkhoz való hozzáférés szempontjából, mely képes a világot felszabadítani a fosszilis tüzelőanyagok függőségéből, emellett azt a lehetőséget kínálja, hogy elképesztő orvosi áttörést találjon a tudományos közösség."

Orvosi vizsgálatok kezdődtek a Boszniai Piramisok emberi aurára gyakorolt hatásáról, a korai bizonyítékok azt mutatják, hogy az ember fiziológiai és érzelmi állapota erősen emelkedik a piramisban. Ez a negatív ionok csökkenésének köszönhető, melyek a a légkörben találhatók meg.

Forrás




0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése