A "hatalom" legutolsó kijátszható kártyája - A Földönkívüli fenyegetés

Dr. Wernher von Braun az egyik legmagasabb SS tiszt volt, feje volt a Náci rakétaprogramnak a második világháború alatt. Von Braunt Amerikába vitték a háború után, mivel a kormánynak fontos volt a tudása és szakértelme, és létfontosságúnak számított, hogy ne kerülhessen az ellenség kezébe.

Dr. von Braun és kollégái rengeteg információt vittek magukkal, melyeket más vezető Náci tudóstól gyűjtöttek össze, mint például a főnökétől, az SS tábornok Hans Kammlertől. Von Braunnak tudomása lehetett róla, hogy állítólag anti gravitációs meghajtású járművek fejlesztésén dolgoztak a Harmadik Birodalom utolsó napjaiban. Hivatali ideje alatt von Braunnak hozzáférése volt a NASA titkos programjaihoz.

Annyi bizonyosnak tűnik, hogy élete utolsó éveiben von Braun számára lassan kezdett összeállni egy nagyobb kép, ami az amerikai űrprogram valódi céljait illeti, a hadiipari komplexum manipulációira és titkos tevékenységeire vonatkozóan.

Dr. Carol Rosin, egykori repülőgépipari vezető, űr- és rakétavédelmi tanácsadó, aki von Braunnal jó barátságba került utolsó éveiben már tanúskodott a Kongresszus előtt mindarról, amit megtudott tőle, egészen 1977-ben bekövetkezett haláláig.

A magyar felirat a videó alsó sávjában bekapcsolható.

  • "Wernher többször is figyelmeztetett, hogy az összes ellenőrzési módszer, félelmen alapuló manipuláció, vagy a "fenyegetés kártya" ki lett játszva a "hatalom" részéről, (kommunizmus, majd a terrorizmus, aztán a harmadik világ "bolond" vezetői, az aszteroidák), de a Földönkívüli fenyegetés kártya az utolsó kártyájuk. Hogy az űrbe telepített fegyverekre van szükségünk azért, hogy megvédjük magunkat a Földönkívüliektől, ez teljes hazugság."
Wernher Von Braun egy küldetést bízott munkatársára Carolin Rosinra még 1977-ben. Azt, hogy beszéljen a világnak az Egyesült Államok titkos, Nácik irányította kormányáról. Az NSA, a CIA és a NASA szervezetébe beszivárgott 170 náci tudósról, akik a második világháború befejeztével 1945-ben a Gémkapocs-projekt során kerültek az Egyesült Államokba. Ezek a tudósok egy titkos rendet hoztak létre, és több száz Ex Nácit juttattak az Egyesült Államok Kormányába.

Ők az egyik legerősebb csoport a világon. Wernher Von Braun a rakétatudományok és a NASA űrprogramjainak atyja teljesen elborzadt a világméretű népirtástól - állítja Carol Rosin. Minden, amit 1977-ben megjósolt, azóta valóra vált. A következő, ami történni fog, egy hamis Földönkívüli támadás, hogy még több jogszabályt hozhassanak az emberek ellen, mindenféle sürgősségi intézkedés formájában.

Ezt jósolta Wernher Von Braun 1977-ben, a saját szemével látta az erre kidolgozott terveket.


Forrás

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése