5 jel, amelyből megtudhatod, hogy raboltak-e már el az idegenek

Hipnózis alatt több ember is számolt be különös élményekről, amikről még csak nem is sejtette, hogy megtörtént vele. Olyanok is, akik a legkevésbé sem hisznek az idegenek létezésében – nem mintha ténykedésüket a hithez lehetne kötni – és, a szakértők arra a következtetésre jutottak, hogy bizony ők is áldozatul estek.

Megmagyarázhatatlan vérnyomok

A középkorú Sylvia Wineroth-ban egy napon felébredt A Gyanú, hogy az 1999-es nyáron elrabolták a kis szürkék. Úgy aludt el minden éjszaka, hogy nyakig betakarta magát, de reggelente mindig úgy ébredt, hogy a takarója felett feküdt. Ez persze lehetne simán az, hogy maga alá tornázta az éjszaka.

Ámde ezzel együtt minden reggel pici vörös pöttyöket talált a lábánál. Igen, vér volt, ellenben nem talált magán sérüléseket. Még az orvossal is megnézette magát, aki semmilyen magyarázatot nem tudott adni az esetre.

Ezért Sylvia egy rövidebb hipnózisnak vetette alá magát, hogy kiderüljön, nem csapják-e be a megérzései. Hát nem, ugyanis az idegenek rendszeres látogatói voltak és a későbbi orvosi vérvizsgálatból az is kiderült, hogy rengeteg vért vesztett az utóbbi időben, amelyet szédülés formájában érzékelt is.

Alvajárás

Az alvajárás tömegjelenség számít, amire természetesen a pszichológiának meg is van a tudományos magyarázata. De akiket már elraboltak, azok gyakran mesélték, hogy utóbb az derült ki, hogy öntudatlan állapotban egy kis éjszakai kiránduláson jártak és a családtagok sokszor elképesztő helyeken találják meg őket.

Az előbb említett Sylvia esetében is akadtak hasonló jelenségek. Fia, Brian elmesélte, hogy édesanyja hihetetlenül rémült arckifejezéssel járta végig a lakást, közben úgy dörzsölte össze a kezeit, mintha fázna, annak ellenére, hogy a házban meleg volt.

Minden éjjel a nappali szekrényébe indult a hálószobából, fia pedig próbálta visszaterelni az ágyába és közben az anyja azt motyogta: „Itt az idő, menni kell”. Aztán egyszer hagyta, hogy az anyja bemenjen a szekrényben, aki az alján kezdett matatni, mire egy kis ponton felnyitott egy kis reteszt, amiben egy kézitáska volt, indulásra készen. De hova akart menni?

Elveszett idő

Az elraboltak gyakran számolnak be az elveszett idő jelenségéről. Sokszor csak percek, de máskor akár órák is kiesnek az elrabolt emberek életéről, akár útban hazafele a kocsiban, otthon vagy bárhol.

De az extrém esetekben akár napokra is eltűnhetnek és a legváratlanabb helyeken tűnnek fel ismét, akár olyan helyen is, ahol még nem is jártak.

Sylvia ugyancsak tapasztalt ilyen jelenségeket. Elmondta, hogy egyszer az egyik régen nem látott barátnőjéhez indult, azonban csak az ajtóig jutott el. Délre indult volna ebédre, azonban 15:20 perckor ébredt fel otthon az ágyában. Hová lett az a három óra és mi történt az alatt?

Orvosi álmok

Az álmok olykor a valós eseményeket tárják fel az elraboltak előtt. Például megmutatják, hogy az valamilyen kezelés alatt állnak, amely sokszor fájdalmas és félelmetes.

Sylvia is nagyon erős, műtettel kapcsolatos rémálmokat látott, amit a gyomránál végeztek.

Semmit sem látott, sötét volt és csak suttogást hallott. Képtelen volt mozogni. Mikor felébredt elsírta magát, néha órákkal utána is fájt a hasa és többször is hányt. Máskor olyan álmai voltak, hogy a szemébe rengeteg tűt szúrtak és mikor felébredt, homályosan látott, de még a szemüvegének segítségével is.

Élénk fények

Hipnózis alatt a legtöbbször intenzív félelemről és erős, élénk fényekről számolnak be az elraboltak. Sylvia a hipnózis alatt erőteljes fehér fényre emlékezett és egy hideg műtőasztalra. Ráadásul idővel ezek a fények félelmet váltottak ki, mint amilyenek az utcai lámpák, a kivilágított plakátok, mind-mind szörnyű élményeket váltottak ki belőle és az volt az érzete, valami rossz fog történni vele.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése