A kamerák szeme láttára tűnt el egy nő élő egyenes adásban

Egy tévés interjú során, élőben tűnt el egy nő a nézők szeme láttára. paranormális jelenség, vagy optikai illúzió?

Egy videó került fel a netre, melyen egy ismeretlen nő a háttérben fogja magát, és csak úgy eltűnik az interjú közben. Mindezt élő adásban tette.

A kámforrá vált asszony alaposan felbolygatta az internetet, rengetegen találgatják, hogy mi történhetett. paranormális jelenséget sikerült lencsevégre kapni, vagy csupán a szemünk játszik velünk?


Az interjút a koppenhágai reptéren készítették. Az előtérben egy férfit láthatunk, akit épp interjúztatnak. Azonban nem ő az érdekes a videón, hanem az a nő, aki baloldalt a háttérben áll.

Egy másik nő halad keresztül a csomagjaival a háttérben, majd mire elhalad az álló nő előtt, az a következő pillanatban hirtelen kámforrá válik.

Sokan azt állítják, hogy paranormális magyarázat álla háttérben, és a nő valóban eltűnik, egyfajta teleportáció meg végbe a kamerák előtt.

Más, – sokkal szkeptikusabb – szemlélődők szerint pusztán a véletlen és némi optikai illúzió játszik közre a szokatlan jelenségben. A rejtélyes nő ugyanis pont akkor kezd el elindulni abba az irányba, melybe a másik nő is halad előtte, így lényegében az elhaladás után végig a takarásában van, így nem látni.

Forrás

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése