Eszméletlen infók kerülnek elő a TRILLIÓ DOLLÁROS BOTRÁNY után nyomozva!

(Készítette: O. László)


Lehet, hogy nagyon "belenyúltam a sűrűjébe" ezzel a TRILLIÓ DOLLÁROS nyomozással!
Ha napokig nincs frissítés, akkor nem a Marsra utaztam...  :) Eszméletlen infók kerülnek elő!

Például ez a kép egy kötvényről, mely igazolja a Trillió Dolláros történet valódiságát.


A következő fotó, mint bizonyíték érkezett... 
Rajta egy Fülöp-szigeteki aranyról szóló 
5 DODECALLION USD 
(5 és még 45 NULLA van utána) értékű kötvény a 
CFR TRILATERAL COMMISSION 
által jegyezve! Ilyen kötvényeket lopott el a Vatikán, Daniele Dal Bosco főkincstárnok és az olasz állam segítségével. Giancarlo Bruno a Világgazdasági Fórumtól majd Silvio Berlusconi is próbálták pénzzé tenni az ellopott kötvényeket.

Hogy miért is érdekes ez ? Mert ha valaki szóba hozza ezt a szervezetet, rögtön rásütik a tudatlanok, hogy Ő bizony összeesküvés-hívő ! Mivel két legjelentősebb és mégis titokban működő szervezet a világon a CFR = Council on Foreign Relations (Külkapcsolatok Tanácsa) és a Trilateral Comission. 

Csak azok kedvéért mondanám, akik nem tudnák, hogy az egész bolygót Irányító Elit, az Illuminati, a piramis csúcsa, amiről beszélek, akik a döntéseket hozzák országokról, háborúkról, kormányokról...de még az olaj világpiaci áráról is...
......................................................................................................................... 

HÁTTÉRINFORMÁCIÓK

Azok számára, akik még csak mostanában léptek ki a Mátrixból és nem tudják pontosan miről is van szó:
Gyakorlatilag egy elképesztő méretű agytrösztről beszélünk, amelyben mindkét nagy amerikai párt képviselői jelen vannak. Nincs olyan területe és szegmense a  nemzetközi politikának, illetve gazdaságnak, ahová ne érne el a kezük, ahol ne ülnének képviselőik a washingtoni minisztériumokban, nemzetközi szervezetekben, igazgatótanácsokban, felügyelő bizottságokban.
Egyesek szerint az elmúlt közel 90 évben az USA kormánya nem tett olyan stratégiai lépést, amit ne a CFR javasolt volna, vagy legalábbis ne hagyott volna jóvá.

A tagságról egy pár szó:


Információk szerint kb. 4000tagja van, ami első hallásra talán soknak tűnik, de mivel a világot uraló mindenkori Világkormány és egy majdani Új Világrend - a New World Order bevezetése a céljuk, így már nem is tűnik olyan soknak!
Kizárólag amerikai állampolgárok és cégek lehetnek tagok; a tagság élethosszig szól. 
Az egyéni tagok húsz százaléka (tehát kábé 800 ember) az USA kormányának egykori vagy jelenlegi tagja: az eddigi összes CIA-igazgató, a védelmi, gazdasági és külügyminiszterek, a Világbank elnökei, a FED vezetői, de tag (illetve tag volt) Kennedy elnök, Bill Clinton és természetesen az általunk már feldolgozott Bilderberg-csoport valamennyi amerikai tagja. 1948 és 1976 között valamennyi amerikai elnökjelölt (Barry Goldwater kivételével) CFR-tag volt.

Chester Ward nyugállományú ellentengernagy, a CFR egykori tagja azon kevesek egyike, akik utólag úgy merték elmondani a véleményüket, hogy (17 év tagság után) vélelmezhetően tudják, miről beszélnek.

Nos, az admirális mondandójának veleje a következő: 
”The main purpose of the Council on Foreign Relations is promoting the disarmament of U.S. sovereignty and national independence and submergence into an all powerful, one world government.”

”A CFR fő célja az Egyesült Államok szuverenitásának és nemzeti függetlenségének leszerelése, és a beolvadás egy mindenható világkormányba”. 

1921 óta jóformán minden amerikai elnök -- Ronald Reagan kivételével -- a CFR tagja volt. A CFR-tagok az amerikai társadalom életének gyakorlatilag minden terét befolyásolják, s mégis legtöbb amerikai talán sohasem hallott erről a titkos háttérszervezetről. Ennek egyik oka az, hogy több mint 170 újságíró, írói munkatárs és média-igazgató elkötelezett CFR-tag, akik sohasem írnak a szervezet belső munkájáról. Egyébként is tagság egyik feltétele, hogy tilos feltárni mi is történik a CFR összejöveteleken. A CFR főépületét, amely New Yorkban a 68th Streeten található meg, a Rockefeller-család ajándékozta még 1929-ben.A TC gyökerei Zbigniew Brzezinski 1970-ben írt Between the Ages /Korszakok között/ című könyvébe vezetendők vissza, amelyben a szerző nyíltan dícséri a marxizmust, az Egyesült Államokról azt írja, hogy elavult, és a világkormányt javasolja. Elgondolásai gyakorlatilag egyeznek a CFR egykori alapítója, a marxista Edward Mandell House “ezredes”-nek gondolataival. (E. Mandell House, Wilson elnök fő tanácsadója volt!)
1973-ban a többszörös milliárdos David Rockefeller, miután elolvasta a könyvet, a könyv szerzőjét, montreáli születésű hitsorsosát Zbigniew Brzezinskit bízta meg a Trilateral Commission megalapításával, akinek a feladata volt 200 elit tag kiválasztása az Új Világrend kormányának vezetőségéhez. Rockefeller megvalósította a Brzezinski-féle forgatókönyvet!

Amint látjuk, Ward szerint a CFR egyáltalán nem amerikai patriótákból áll, hanem olyanokból, akik még az USA érdekeit is hajlandóak alárendelni az NWO-nek, illetve a Világkormánynak.
Az erősen konzervatív The New American folyóirat sem kertel, amikor azt írja, hogy a CFR „internacionalisták klikkje” (a coterie of internationalists), tagjai pedig az NWO építészei, akiknek lelkén nemcsak a kommunizmus kitalálása és hetven éven keresztüli támogatása szárad, hanem a koreai és vietnámi háború, az iraki és afganisztáni beavatkozás,  az Echelon-rendszer, valamint olyan fedő- és fiókvállalatok létrehozása, mint a Világbank, a NATO, az IMF vagy az ENSZ.


“A Trilateral Commission nemzetközi jellegű, és eszköz a kereskedelmi és banki érdekek egyesítéséhez, hogy Amerikában a politikai kormány teljes irányítását kézbe vegyük. A Trilateral Commission szakértelemmel és összehangolt erőfeszítéssel igyekszik magához ragadni és egyesíteni a négy hatalmi központot - a politikában, a pénzügyekben, a szellemi téren és az Egyházban.”

/Világ helyzete/

3 megjegyzés :

  1. Eddy! Bűntetsz minket a chat elvonásával??? Így viszonyulsz az olvasóidhoz??? Menj a picsába!!!! G.T.

    VálaszTörlés
  2. Úgy viszonyulok az olvasóimhoz, ahogy ők viszonyulnak hozzám. 2 hétig szarakodtam a fórummal, még törölni is kellett az elsőt, mert tönkrement. akkor gondoltam nem is kell. de miután egyik nap feljöttem, tele volt kúrva 2-3 oldalnyi üzenetekkel a chat, ami bőven elférne a fórumban így láttam h talán lenne rá igény, szal csináltam egy újat.
    azért van a fórum, hogy oda írjátok a hosszabb dolgokat. de senki nem megy. ha nem mennek, törlöm az egészet a picsába, a semmiért ne legyen ott. hozzá kell szokni, hogy nem a chatet kéne teleírni arra ott a fórum, több hellyel.
    nem lehetett könnyű gyerekkorod, ha azt gondolod, hogy büntetlek.
    mindenkinek könnyebb elérni az információkat egy rendszerezettebb helyen(fórum), mint a chatben, ahol nem lehet(vagy legalábbis lusták a látogatók) visszakeresni. Addig nem lesz visszatéve a chat, amíg a fórumot el nem kezditek használni. csak a ti (olvasók) bajotok gyűlik meg ha a chatbe olyan fontos információk vannak valahol az archívum legmélyén, amit a fórumban 2 mp-alatt elérhettek.
    Ha már ilyen "szépen" fejeztd be a mondandód, engedd meg, hogy én is ilyen szépen fejezzem be: Ha nem tetszik a rendszer, menj a picsába!!!!
    Edward

    VálaszTörlés
  3. ne arra haragudj aki elvette a játékodat, hanem próbáld meg megérteni, hogy miért vették el?

    VálaszTörlés