Ellepik a Földet az idegen űrhajók? Újabb hátborzongató UFO észlelések

Rejtélyes, fénylő objektumokat láttak az elmúlt hetekben két helyütt Angliában. A zárt formációban feltűnő objektumok elsőként Kent felett jelentek meg, majd egy héttel később hozzájuk kísértetiesen hasonló csészealj-szerű repülőtárgyak tűntek fel Essex felett.

A Kent feletti objektumokat január 6-án látták lebegni, róluk Ernestas Griksas készített fotót nem sokkal délután egy óra után - írta a Daily Mail. "Két fehér korong volt, egyik kissé halványabb volt a másikkal, különböző sebességgel mozogtak" - idézi a lap Griksas szavait.

Egy héttel később Essex felett láttak a fentebb említett objektumokhoz kísértetiesen hasonlókat. Azokat Josh Cummins autókereskedő örökítette meg nem sokkal reggel hét óra előtt. "Olyan volt, mintha a felhőkön szörfözött volna, kishíján karamboloztam, mikor megláttam" - mondta Cummings. "Nem hittem az UFO-kban, de ezután lehet, hogy átgondolom ezen véleményem" - tette hozzá.
Fényképek: Daily Mail
(Nagyításhoz katt a képre)
Nick Pope UFO szakértő szerint amennyiben a képek eredetik, igencsak érdekesek. Az első képet, pontosabban az azon látható kisebb objektumot elnézve Pope nem zárja ki, hogy hibás volt a kamera, ezért tűnik duplikáltnak a furcsa tárgy. A nagyobbal kapcsolatban úgy vélekedik, hogy az akár egy légköri plazma jelenség is lehet, de ezt nehéz lenne megmondani.

/Pécsi STOP / Daily Mail/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése