UFO-észlelési hullámmal indult a 2012-es év

UFO-észlelési hullámmal indult a 2012-es év a világ legnagyobb UFO-kutató szervezete, a MUFON szerint. A világvége évének első hetében kétszáznál többször jelentettek azonosítatlan objektumokat világszerte. 2012 a szakemberek szerint rendkívül sok észlelést fog hozni.

2012 első hetében rengeteg helyen észleltek azonosítatlan repülőtárgyakat, objektumokat, furcsa fényjelenségeket, melyek zöméről felvételt is készítettek - írta a Huffington Post hírportál. A Mutual UFO Network, a világ legnagyobb UFO-kutató szervezete az idei év első hetében rengeteg észlelést fogadott az USA 36 államából.

Öszevetve a mostani számokat a tavalyi értékekkel azt láthatjuk, hogy 2011 januárjában összesen 500 észlelés futott be a szervezethez, ehhez képest 2012 első hetében már 233-ról adtak hírt - idézi a Huffington Post Clifford Clift, a MUFON nemzetközi igazgatója szavait. 2011 decemberében 810 észlelésről értesítettek minket, ami lényegesen több a 2010 decemberi számoknál, mikor ez a szám "csak" 500 körül volt. Tavaly átlagosan 6000-nél több észlelés futott be - mondta Clift.

A WeatherWatch.co.nz szerint az újév első 24 órájában közel 80 észlelés volt, melynek oka többek között az is lehet, hogy sokan búcsúztatták az óévet a szabadban. Az Egyesült Államokban, ahonnan a legtöbb észlelésről érkezett hír, sok helyütt száraz, tiszta volt az ég, több ember volt kint - mondta Philip Duncan meteorológus.

A legtöbb azonosítatlan repülőtárgy megmagyarázható, de mindig van egy kevés, mely megmagyarázhatatlan marad - monda Clift. Véleményem szerint észlelések aspektusát tekintve jó évnek nézünk elébe, mivel sokkal többen nézik az eget idén, és ha valami azonosítatlant látnak, azt azonnal jelentik.

/pécsiSTOP/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése