Pánik a CERN-ben. Borzalmas erőt szabadítottak fel.

 Az olaszországi földrengések csupán a globális katasztrófa kezdete

Egy tudóscsoport szerint az elmúlt hónapok olaszországi földrengéseit egy augusztusban a CERN svájci kutatólaboratóriumban kezdődött kísérletsorozat a felelős.

A CERN-ben található a világ legnagyobb gépe, ahol a kutatók részecskéket ütköztetnek egymásnak fénysebességgel, hogy megtudják, hogyan működnek a fizika törvényei és hogy esetleg megtalálják a párhuzamos univerzumokat.

A BP Earthwatch tudósai állítják, hogy a kísérletsorozat az első nagy erejű olaszországi földrengés előtt kezdődött és a földrengés előtt pár nappal hatalmas energiakitörés indult a meg pontosan az epicentrum felé. Állítólag a laboratórium dolgozói közül volt, aki tudott az energiakitörésről és pánikba esett mikor hír érkezett a földrengésről. A kísérleteket le is állították és a mostani újabb nagy erejű földrengés előtt indították el újra – állítja a kutató.

“Mi már évekkel ezelőtt figyelmeztettük a CERN-t, hogy a kísérletek földrengéseket okozhatnak Olaszországban” – tette hozzá egyik tudós.

BP Earthwatch kutatói szerint a CERN-ben egy csillagkaput próbálnak létrehozni, amivel egy másik univerzumba vagy egy szomszédos galaxisba utazhatnánk egy szempillantás alatt, de eközben tönkre teszik a bolygót. Úgy vélik a legrosszabb esetben egy fekete lyuk magába szippantja a földet vagy esetleg megáll a föld magja, ami miatt a bolygó elvesztheti a gravitációs erejét és darabjaira hullhat.

1 megjegyzés :

  1. Ja, pont akartam is mondani, hogy nem az ipari szennyezés, széndioxid-kibocsátás, ózonromboló gázok termelése, meg az atomrobbantás, meg az őserdők kivágása, meg a vegyi katasztrófák, meg az óceánba ömlő nyersolaj, meg a millió tonna számra előállított műanyagok teszik tönkre a bolygónkat, hanem az a kurv@ CERN!

    VálaszTörlés