Bizarr videofelvétel: Felhők közt rejtőzködő UFO

Az UFO kutatók sze­rint a fur­csa fel­hő­kép­ződ­mé­nye­ket hasz­nál­ják ki a föl­dön­kí­vü­liek, és jár­mű­ve­i­ket ilyen fel­hők­kel ál­cáz­zák, hogy ész­re­vét­le­nek ma­rad­ja­nak. 

Régóta rebesgetik, hogy a földönkívüliek kedvenc álcázási módja az, ha repülő járművükkel a különleges felhőtakarók mögé bújnak, így próbálnak észrevétlenek maradni. Ez a jelenség természetesen feltűnt az ufo kutatóknak is, azonban az utóbbi időszakban nem találkoztak hasonló esettel. Egészen mostanáig!

A napokban nyilvánosságra került videón ugyanis épp az látható, ahogy egy UFO átszökik az egyik felhőtakaró mögül a másikba.

“Nos, az egy dolog, hogy a földönkívüliek felhők mögé bújnak, de képesek is összefüggő felhőréteget kialakítani maguk körül, hogy ne leplezzük le őket. 1957-ben, a Virginaia-i For Belvoir-ban történt incidens remek példa erre. Akkoriban egy katona fotókat próbált készíteni egy gyűrű alakú UFO-ról ami a bázis fölött lebegett, de körülbelül egy perc alatt a gyűrű forma egy csészealj formájú felhő kinézetét vette fel.”


– magyarázta a Mirrornak Scott C Waring, az egyik leghírhedtebb UFO kutató portál vezetője, aki állítása szerint már számos hasonló jelenséget rögzített.

Egyes kutatók szerint az idegenek különféle technikai berendezéseket használnak, hogy a felhőkben elrejtsék magukat. A technikát "felhőálcázás"-nak nevezzük. Többen gondolják azt, hogy két típusú idegen űrhajó lehet, az egyik típus amelyik a természetes felhők közt rejtőzködik, a másik típus amelyik saját felhőket hoz létre ugyanezen okból.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése