Az évszázad átverése: A marsi felvételek valójában a Földön készültek

Megannyi, a marsi életre utaló hajmeresztő nyom felfedezése után, amelyeket a marsjárók felvételein tett több UFO-kutató, arra a megállapításra jutottak, hogy a sosem érték el az űrszondáink a Marsot. Minden elképesztő felvétel a Föld egy bizonyos pontján készült, és évek óta egy hatalmas átverés áldozatai vagyunk. Vajon igaz lenne? A modern kor egyik legfontosabb tudományos kutatása a Marson folyik a NASA fennhatósága alatt. Legalábbis a médiából és az űrhivatal által folyamatosan közzétett információkból és fotókból ez derül ki.


A marsjárók által a Földre küldött fotókon ismeretlen tájak, furcsa geológiai alakzatok láthatóak, sőt, az UFO-vadászok szerint több esetben gyanúsan ismerős formák bukkannak fel. Ezeket legtöbbször valamilyen, a Földön is ismert tárgyhoz, vagy élőlényhez hasonlítják.

A NASA viszont inkább a vízre utaló nyomokban látja a szenzációt, amely előrevetíti, egy jövőbeni terraformálás, és egy földi kolónia létrehozásának lehetőségét a kopárnak tűnő bolygón. Néhány éve viszont elképesztő elméletek kezdtek terjedni. Néhány UFO-szakértő alighanem vagy megvilágosodott, vagy teljesen megbolondult… ugyanis azt állítják, hogy a NASA által közzétett szenzációs fotók, amelyeket a Marson bolyongó roverek készítettek, egytől-egyig a Földön készültek, a NASA egyik félreeső támaszpontja körül a sarkvidéki Devon-szigeten, ahol a robotjaikat tesztelik.

Az őrült elképzelés alapja az lehet, hogy a kopár sziget felszíne kísértetiesen hasonlít a Marsól érkező fotókon látható sziklás környezetre… Az itt készült képekre pedig elég csak egy kis vörös színű filtert ráereszteni egy képszerkesztő programban, máris megkülönböztethetetlen a marsi fotóktól.

Ez lehet a magyarázat azokra a fotókra, amelyeken például egy rágcsálóra emlékeztető lény látható a kövek közt, vagy arra, amikor emberi árnyékot fedeztek fel az egyik rover árnyéka mellett babrálva… Vajon tényleg hazudik a NASA, és az évszázad átverésének áldozatai lettünk? Korábban a Holdraszállással kapcsolatban terjedtek el hasonló feltételezések, így azt is a mai napig sokan kétségbe vonják…
napiufo.hu 

Itt pedig Írország festői tája változott hirtelen kopár marsi vidékké.
(A jobb oldali hivatalos NASA fotó)
A hidegháborús űrverseny miatt az USA elkezdhette meghamisítani a Holdraszállást és a Mars felvételeit, hogy úgy tűnjön, rovereik folyamatosan kutatják az üres, kopár Marsot, és az űrverseny vezető szereplőiként vannak jelen, azonban az orosz Phobos 1 és 2, valamint az ESA Schiaparelli kudarcaiból véleményem szerint két lehetséges következtetés szűrhető le:

1. Az USA évtizedek óta a jelen van a Marson, mely valójában egy tökéletesen élhető környezet az emberi test számára is, ezért nem mutathatnak róla valós képeket, és a háttérkormány titokban már elfoglalta a Marsot mint saját gyarmatot, ezért nem engednek a közelébe másokat.

2. Az ember soha el sem hagyta a Föld környékét. A Holdraszállás sem történt meg, a roverek pedig lezárt területeken, Földi környezetben dolgoztak egész idő alatt.

A Phobos- összeesküvés

Nem kell ahhoz konteósnak lennünk, hogy tudjuk: az emberiség ősidők óta figyelemmel kíséri az égitesteket, s részünkről mindig is kiemelt érdeklődés övezte a Naprendszer bolygóit.


Megtalálta a NASA a Marsba csapódó Európai szondát! Szándékos elnémítás volt?

Hihetetlen, de úgy néz ki, megtalálta a NASA az ESA szondáját, melyről sokáig nem lehetett tudni, hogy biztosan földet - vagy inkább Marsot -ért-e. A szondával leszállás közben, landoláskor vesztették el a kapcsolatot. Sajnos kudarccal zárult az ESA (Európai Űrügynökség) nagy volumenű Mars missziója.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése