Szikla mö­gött rej­tőz­ködő szürke föl­dön­kí­vü­lit fil­mez­tek a Machu Pic­chu­nál

Egy lá­to­ga­tás Machu Pic­chu rom­vá­ro­sá­ban, és meg­vál­to­zik az éle­ted! Főleg, ha köz­ben még egy földön­kí­vü­lit is si­ke­rül le­vi­de­óz­nod! Így járt a fel­vé­telt ké­szítő nő is… Vajon igazi a lény, vagy ha­tal­mas át­ve­rés? Éppen a Machu Picchu környéki sziklás hegyvidéken barangolt a mit sem sejtő nő és néhány barátja, amikor az egyik barlangnyílásban valami hajmeresztőt vettek észre. A nő szólt a többieknek, hogy maradjanak csöndben, közben pedig a mobiljával gyorsan készített egy rövid videót.

A felvételen egy szürke bőrű, fura kinézetű lény próbál rejtőzködni a barlangnyílásban lévő szikla mögött. Bár a humanoid túl messze volt, hogy tűéles felvétel készülhessen, az ufóvadászok szerint azért a jellegzetes jegyek felfedezhetőek rajta. Csupasz, szürke test, hatalmas szemek, tar koponya… A videó még 2012-ben készült, de azóta is ezen csámcsog a fél internet…

Nehéz megmondani, hogy a felvételen tényleg egy földönkívüli látható-e, vagy csak egy helybéli próbált kitérni a mindenre kíváncsi turisták útjából, és a homályos felvételen pont idegen lénynek látszik a fény-árnyék játékának hatására. Esetleg egy jól sikerült átverés áldozatai lettek a szerencsétlen turisták… Mindenesetre azóta nem látták a furcsa lényt.


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése