Kiszivárgott! Történelmi bejelentésre készül Obama még a leköszönése előtt

Kiszivárgott hírek szerint több amerikai kormányzati tisztviselő is próbálja rávenni Barack Obamát, hogy hozza nyilvánosságra a leköszönése előtt, hogy Amerika kapcsolatba lépett egy földönkívüli civilizációval Obama hivatali ideje alatt.

Steve Bassettet a Paranormális jelenségek kutatóintézetének vezetőjét két nappal Hillary Clinton veresége után egy kormányzati tisztviselő kereste meg azzal, hogy végre célba ér a lobbizás mert úgy tűnik Obamát sikerül rávenni, hogy hozza nyilvánosságra a kapcsolatfelvétel tényét. A kormányzati tisztviselő ezért Steve Bassettet kérte, hogy készüljenek fel a nagy bejelentéssel járó következményekre.

Bassett nyilvánosságra hozta az üzenetet, amely így hangzott: 
"Azon személyek és szervezetek, akik közvetlenül részt vesznek a földönkívüli intelligenciák vizsgálatában, készüljenek fel mert Obama elnök nyilvánosságra hozza a kapcsolatfelvétel tényét a védelmi miniszter beleegyezésével.”
Clinton választási kampányában többször is utalást tett rá, hogy megválasztása esetén szintén nyilvánosságra hozza a földönkívüliekkel kapcsolatos eddigi tényeket.

Ha a hírnek hinni lehet akkor január 20. előtt megtörténhet a nagy bejelentés.


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése