Rejtélyes fények Ausztrália felett

Megmagyarázhatatlan fényeket láttak az éjszakai égbolton az ausztráliai Queensland egy csendes városa, Amamoor felett a napokban. Az egyik lakó videóra is vette a semmiből előtűnő repülő csészealj-szerű valamit, melyet a helyi tévé be is mutatott reggeli műsorában.


A jelenséget videóra vevő Charley White elmondta: egy automata infravörös kamerát állított ki az ablakába azután, hogy a felesége különös fényeket látott az égen. Legnagyobb meglepetésére reggel, mikor visszanézték a felvételt, egy furcsa, hosszúkás, azonosítatlan objektumot láttak, mely egyszer csak feltűnt a semmiből. Lassan ereszkedni kezdett, majd pár másodperc múlva tovatűnt az éjszakában.

A különös fényekről Amamoor egyik boltjának vezetője is beszámolt a helyi tévének. Elmondta, egy zöldeskék fény tűnt fel az égen, melyet rajta kívül többen is láttak. Van, aki idegen űrhajónak hiszi, van, aki meteoritnak gondolja, olyan is akad, aki játékhelikopternek véli, egy viszont biztos: az azonosítatlan jelenség miatt rendesen felbolydult a kisváros.

/Pécsi Stop/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése