Rejtélyes fényrobbanás élő adásban

Egyelőre nem találtak magyarázatot egy amerikai városban történt fényrobbanásra, amelyet véletlenül élőben közvetített egy helyi televízió.

A Fox 10 televízió műsorvezetője éppen Phoenix közlekedési helyzetéről számolt be a reggeli napindító műsorban, amikor egy robbanásnak tűnő hatalmas fénygömb jelent meg a város egyik autópályáját mutató élő felvételen. A fényrobbanás a kép hátterében, valahol Phoenix északnyugati részén történt, és egy térfigyelő kamera rögzítette, amelynek élő képeit használták fel a közlekedési hírekhez.


A múlt hét csütörtökön történt furcsa fényjelenségre azóta sem találtak magyarázatot a városban. Feltehetően nem robbanás történt, mert egy ilyen erős fényt produkáló detonáció olyan nagy rombolást okozott volna, amelyről valaki biztosan beszámol. A jelenséget egy transzformátorházban történt baleset is létrehozhatta, de a városi áramszolgáltatók a Fox 10 megkeresésére elmondták, hogy az érintett területen akkor nem történt ilyesmi. Az állami közlekedési hatóság szóvivője szintén azt közölte, hogy értetlenül állnak az eset előtt, és „még tippelni sem tud”.
A fényrobbanás rejtélyét fokozza, hogy pár nappal a phoenixi fények néven elhíresült ufójelenség 15. évfordulója előtt történt. 1997. március 13-án furcsa, V alakban rendezett fénygömbök jelentek meg a város felett az égen, amelyeket sokan földön kívüli űrhajóknak gondoltak. A jelenségre azóta sem született teljes magyarázat.

Forrás: Paramoral.eu

1 megjegyzés :

  1. A különös jelenségek általában mindig Amerikában történnek....!!!!

    VálaszTörlés