Különös dolgok jelentek meg Kalifornia fölött

Több mit egy napja éjjel-nappal láthatóak a különös fényes pontok az Egyesült Államok egyik déli régiója fölött. A helyiek UFO invázióra gyanakszanak.

Egyelőre nem sikerült megállapítani vajon mi látható Kalifornia egén - adta hírül a Huffington Post. Az biztos, hogy egyik napról a másikra sok világító tárgy jelent meg a déli állam fölött. A helyiek szerint földönkívüliek lepték el az égboltot, a szkeptikusok repülőgépekre tippelnek.

Különös dolgok jelentek meg Kalifornia fölött
Egyesek repülőre vagy lufikra tippelnek, mások UFO-nak nézik a furcsa pontokat
Egy amatőr UFO kutató filmre vette a szokatlan jelenséget, amit később a YouTube-ra is fölrakott. Egyes felhasználók szerint már maga a kisfilm is átverés, hiszen nem lehet egyértelműen kivenni, mit látható a sötét égén, ám számos követőre is talált a videós férfi.
1. videó

2. videó

3. videó

4. videó

Néhány magasan képzett kutató érdeklődését is felkeltette a különös eset, így mostanra egyre többen vizsgálják a kaliforniai eget ellepő fénypontokat.

/forrás: S. G. - borsonline.hu/ Global Mysteries/

1 megjegyzés :

  1. Mugy csak az elso video idei, a tobbi 2011- 2009 bol valo...itt egy masik erdekes link...http://www.youtube.com/watch?v=AccrD97XaBs&feature=related

    VálaszTörlés