Diana hercegnő képmása - Kísértet vagy illúzió?

A templom ablakán átszűrődő fényben mintha az egykori Diana hercegnő képmása tűnne fel. Mindez csak optikai csalódás, vagy valóban Lady D szelleme kísért? Állításuk szerint észre sem vették mit kaptak lencsevégre, amíg haza nem értek végignézni nyaralásuk emlékeit. Bizonytalanságukban és rémületükben a para-kutató Kohenhez fordultak.

– A tudósok a mai napig tagadják a szellemek, vagy a szellemvilág létezését – mondja Kohen. – Ettől függetlenül világszerte észlelni paranormális tevékenységeket. Míg mi (élők) nem akarunk semmit kezdeni a halállal, néhány túlvilági szellemnek könnyen lehet még ügye velünk – mondja.

Kohen maga is úgy tartja, ez a felvétel a legtisztább, amivel pályája során találkozott. – A felvételt én is és több munkatársam is vizsgáljuk, hogy megállapíthassuk, valóban szellem látható e képen. Előfordulhat, hogy csak egy bizarr optikai csalódás szemtanúi vagyunk, de ugyanannyira lehet egy kísértet is a képen – Lady D-jé.

Michael Kohen, a paranormális tevékenységek egyik kutatója szerint a felvételt nem manipulálták. Az eredeti filmet kínai turisták rögzítették Glasgow-i nyaralásuk során.

A szellemek gyakran olyan helyeken bukkannak fel, ahol életükben is, ezek általában fontos helyszínek voltak számukra, vagy valamely családtagjuk számára – nyilatkozta a Metro-nak Kohen.

/erdon.ro / paramoral.eu/
.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése