Nyilvánosságra hozzák az UFO aktákat

Jim McDivitt
A hatvanas évek űrutazásain tapasztalt, természetfeletti jelenségeket rögzítő videófelvételeket hoz nyilvánosságra a NASA.
Az Egyesült Államok Mercury, Gemini, Apollo és egyéb űrprogramjain résztvevők egyöntetűen állítják, hogy azonosítatlan repülő tárgyakat, illetve különös fényjelenségeket észleltek útjaik során. Ezeket a kijelentéseket eddig kételyek közt fogadta a közvélemény, a most nyilvánosságra kerülő felvételek azonban jó eséllyel eloszlatnak majd minden kétséget. A képeken ugyanis egyértelműen kivehető minden tárgy, amiről az űrhajósok beszélnek.

A Science Channel birtokába került videókat a „Tényleg egyedül vagyunk?" ismeretterjesztő sorozat keretében vetítik majd le. Ezek közül az egyik legérdekesebb eset 1965-ben történt, az első amerikai űrséta alkalmával.  A pilóta egy szokatlan tárgyra lett figyelmes a látóterében, amit azóta sem sikerült beazonosítani senkinek. „A nagy sötétségből egyszer csak egy henger alakú objektum került elém, aminek az egyik végéből egy fehér, ceruzához hasonlító bot állt ki. Sohasem láttam még ehhez hasonlót" – mesélte Jim McDivitt, aki fényképeket is készített az ismeretlen tárgyról.

Story Musgrave az egyik legtapasztaltabb űrhajós, hat különböző űrprogramban vett részt. A most elkészült filmen ő is teljes bizonyossággal állítja, hogy nem csak a Földön van értelmes élet az univerzumban.

Nézd meg a Science Channel dokumentumfilmjének előzetesét.



A földönkívüliek létezését kutató intézet, a SETI tudósai az utóbbi időben egyre több, az élet feltételeit biztosító bolygót azonosítanak be. „Minden jel arra mutat, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, sőt, milliónyi más élet nyomai bukkannak fel" – nyilatkozta a Huffington Post internetes magazinnak Seth Shostak, az intézet vezető csillagásza.

/Blikk.hu/

2 megjegyzés :

  1. Elképesztő,amit összehazudoztak a holdra szállás kapcsán eddig is.Most,hogy a technikai fejlődés oda jutott,hogy már nem nagyon lehet eltitkolni,mi van ott,most már el kezdik adagolni a valós információkat.

    Így vagy úgy,a végeredmény az egyszerű emberek számára sokkoló lesz.

    Ezt hazudta James A. Howell az első holdraszállás alatt,mikor Houstonból megkérdezték tőle,hogy milyen a hold,hogy néz ki? :

    "The moon is essentially gray, no color. It looks like plaster of Paris, like dirty beach sand with lots of footprints in it."

    Azaz :

    "A hold alapvetően szürke,színek nélkül.Úgy néz ki,mint Párizs gipszből,mintha egy piszkos strandpart lenne sok-sok lábnyommal(rejtett utalás?) rajta."


    Valójában jócskán vannak ott színek,és egyéb dolgok is.Úgy is mondhatnám,hogy a Rurh-vidék népsűrűség szempontjából kutyafasza ahhoz képest,ami ott megy.

    Itt pl. meg lehet nézni,mi folyik a holdon valójában :

    http://pumacipo.blogspot.co.uk/2012/03/szasz-nehany-eve-lattam-ket-ufot-az.html

    Felmerül bennem a kérdés : ha itt vannak a Holdon,akkor miért nem fogjuk a rádióadásukat?Csak arra tudok gondolni,hogy már rég nem azt a technológiát használják.Aki képes csillagközi utazásokra,nem hiszem,hogy van türelme várni néhány évet,míg eljut a rádiójel egyik pontból a másikba.Ezért fogunk nehezen fejlett civilizációt találni a SETI program segítségével.

    VálaszTörlés
  2. nagyon igaz :D
    de van egy érdekes kiszivárgott kép, amit a következő bejegyzésbe fogok tenni.
    a rádiójelekről: már Tesle feltalált egy nem rádióalapú kommunikációs eszközt, talán a scifikből ismert szubtér kommunikációhoz hasonló. elvileg nagyon egyszerű, lehallgathatatlan, és azonnali információátvitelt biztosít még a marsra is.(a rádióhullámoknak kell egy kis idő mire eljutnak A-ból B-be, de ez a Tesla féle azonnal eljuttatja a jelet.) Nem tudni Tesla honnan kapta ezt a tudást, de nem a földről az biztos.

    na a lábnyom az tényleg lehet rejtett utalás. más oka nem lehetett arra hogy lábnyomokról beszéljen ha nem látott volna ténylegesen lábnyomot. Simán mondhatott volna egy piszkos strandpartot, de rögtön hozzátette a lábnyomokat. angol nyelvtanból is simán helyes lenne az a mondat hogy "It looks like plaster of Paris, like dirty beach"

    VálaszTörlés