UFO Libanon felett

Azonosítatlan repülő tárgyat figyeltek meg Libanonban. A tudósok szerint van tudományos magyarázat az UFO-ra, de úgy tűnik, csak találgatnak.

U.S. Air Force
A libanoni média reppentette fel a hírt, miszerint egy azonosítatlan repülő tárgyat, azaz egy UFO-t figyeltek meg az égen - írja a ma.hu. A megkérdezett tudósok azt állítják, van tudományos magyarázat a jelenségre, mely leginkább egy hatalmas hullócsillagra hasonlított.

Az LBCI jelentése szerint "egy fényes tárgy és meteorrobbanás volt megfigyelhető Észak Libanonban, Marjaayoun városban, és a szíriai-török határnál." További lapértesülések szerint Irán felett is látható volt a jelenség június 7-e éjjelén.

A legtöbb szakember úgy véli, hogy a fénylő tárgy egy nagy meteor volt, ami felrobbant, látható porfelhőt hagyva maga után, a csillagászok szerint azonban nem figyeltek meg közelgő meteort.

Dr. Yigal Pat-El, az Izraeli Csillagászati Egyesület vezetője az Ynetnews-nak elmondta: "Olyan volt, mint egy apró tárgy, ami hirtelen nőni kezdett és spirálszerű mozgást végzett. Egy kis idő múlva pedig felhővé alakult... úgy nézett ki, mint egy, a föld felett magasan repülő tárgy, ami elporlad."

Más szakértők szerint a fényforrás alakjából kiindulva egy interkontinentális ballisztikus rakéta visszatérő egysége generál ilyen "furcsaságot".

2009-ben egy hasonló eset történt Norvégia felett, egy meghiúsult orosz SLBM RSM-56 Bulava rakétatesztet követően, amely szintén különleges vizuális hatást eredményezett: egy kék fénynyaláb, mely szürke spirálban végződött.

A videót Azerbajdzsánban készítették:


0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése