Egyetlen biztos dolog létezik: hogy Semmi Sem Biztos !!!

Szerző: Justin Mátyás


Szia ! ..Most egy rossz dolgot fogok tenni: leírom, amit tudni vélek, de pusztán csak a végeredményt, az odavezető utat nem. Ez rossz. Miért teszem mégis meg ? Mert kikívánkozik az "igazság" = a Jelenlegi, és az én általam ismert "igazság".

Ha ezért nem utálsz meg, akkor semmiért. Számításaim szerint kb 300 dokumentumfilm alapján írom az alábbiakat.

Mindez nem jelenti azt, hogy 1 nüansznyival is közelebb lennék a Biztos igazsághoz, mint egy tanulatlan busman. Azért mondom ezt mégis, hogy nehogy azt hidd, hogy egy fellegekben járó napomon írtam eme agyszüleményt.

Aki látta minden videómat és olvasta az oldalamat a kezdetektől, az tudja, hogy mit gondolok az igazságról és a tanítókról.

De összefoglalom: Számunkra és Most egyetlen biztos dolog létezik: hogy Semmi Sem Biztos !!!
Mostanra lemorzsolódtak, akiknek nem szól ez a jegyzet ezért elkezdem:

-200 milliárdszor 100 milliárd bolygó van Ebben az univerzumban. A többi univerzum vagy ugyanebben van, csak más dimenziókban, vagy ettől függetlenül. Lehet, hogy végtelen sok univerzum létezik.
-9 fejlettségi szintből (amiket csak az elménk különít el, hisz Nincsenek határok Semmiben) alulról a 3. szinten van az emberiség.

Jézus 7-es szintű volt, a Földre inkarnálódott egy emberi testbe, ahogy mi megyünk pl Afrikába önkéntesként.

-Minden bolygón van élet. Bizonyos életformák az 5 érzékszervünk számára nem érzékelhetőek, hiszen az 5 érzékszervünk csak a fizikai dimenziót érzékeli, ami a világnak csak 1/17-ed része !

De történetesen pont a Holdon egy olyan civilizált faj él, ami elég fejletlen ahhoz, hogy érzékelhessük, (mégis évezredekkel, vagy évmilliókkal járnak előttünk fejlettségben, de ez szinte semmiség a (tudósaink szerinti) 15 milliárd évhez képest, amennyi idősnek a világot tartják.) A 40-es években jártunk először a Holdon, és a 70-es évek óta vagyunk kitiltva onnan - gondolom ugyanazt a pusztító munkát kezdtük el ott, mint amit a Földön, és ebből ott nem kértek.

A Marson a 70-es években járt először űrszondánk. Láttuk az élő felvételén, hogy kék égbolt, levegő, felhők, erdők, tengerek vannak ott ! (A Holdon egy gyengébb levegőréteg van. Ja, és amit láttok képeket a Holdról, azok Fekete-fehérek. Nézz meg a google-on egy fekete-fehér képet a Földről, és megtudod, mi a különbség.) Igen, látja ezt sok amatőr csillagász is. És ? Nem publikálhatja sehol.


Erdélyben egy ROMÁN régész talált több ezer agyagcserepet. Rajtuk székely-magyar rovásírás. 40.000 évesek ! Publikálta. Utána elbocsátották az egyetemről, ahol tanított.

- Jézus mellett több tanító jött a Földre akkoriban (valószínűleg különböző helyekről, különböző fejlettségi szintekről, AHOGY MOST IS). De a 3. században az akkori háttérhatalom(*1) azt látta jónak, ha Jézust emelik "Isten fiává"(*2) egy félremagyarázással, hogy őt maguk előtt víve, az emberiséget maguk mögé állíthassák. A MI sarunk, hogy meg tudták ezt tenni, hisz Jézus csakis jóra tanított minket, mi mégis gyilkoltunk a háttérhatalmiak szavára. NE RÁJUK HARAGUDJUNK. Mi tettük a fejünket a pórázba !

forrás:/facebook/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése