UFO-k tartják terror alatt a vidéket?

Földönkívüliek terrorizálják Románia egy távoli szegletét - legalábbis ezt állítják a helyiek, akik szinte elárasztották az utóbbi időben repülő csészealjakkal kapcsolatos panaszaikkal a helyi rendőrséget.

Emil Barnea által készített fotó
A Hoia-Baciu erdő környéki észlelések némán lebegő, majd gyorsan tovatűnő, világító gömbökről illetve egyéb alakokról, különös színes fényekről, valamint furcsa, humanoidszerű jelenésekről számolnak be. Egy helyi lakos állítása szerint különös égési sérüléseket szenvedett el, mások hirtelen az emberek körül megjelenő fényekről és rabul ejtésről is beszámoltak.

Egy 57 éves helyi férfi arról panaszkodott, hogy nem veszik komolyan a bejelentéseiket. Úgy vélik, hogy errefelé babonás népek laknak, akik mindenfélét látnak - írta az austriantimes.at.

A sok panasz végül a rendőrség után Adrian Patrut, a Romániai Parapszichológiai Társaság elnökének figyelmét is felkeltette, aki vizsgálni kezdte az eseteket.

A térségben az első UFO észlelés 1986 augusztusában volt. Egy férfi, Emil Barnea lányával és két barátjával volt a Hoia-Baciu erdőben, mikor megpillantottak egy alacsonyan lebegő azonosítatlan repülőtárgyat. Barnea le tudta fényképezni az UFO-t, melynek képe azóta a világ egyik ismert állítólagos földönkívüli fotója lett.
/Forrás: Pécsi STOP/austriantimes.at/


Kapcsolódó:
Erdély bermuda háromszöge - A bácsi erdő titkai

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése