Búvárok merültek a rejtélyes vízalatti tárgyhoz a tengerfenékre

Tavaly nagy vihart kavart, mikor egy csapat kutató egy rettentően fura, valamiféle lezuhant járműre emlékeztető tárgyat talált a Balti-tenger fenekén, nem messze Svédország partjaitól. 

A gárda, az Ocean X nevű cég egy olyan vállalat, mely elsüllyedt hajókat hoz felszínre – természetesen kőkeményen profitért, tehát még azt sem lehet mondani, hogy hangyásokról van szó, kik mindenütt űrlényeket vízionálnak. A hét folyamán lemerültek a tárgyhoz, es beszámolóik szerint érdekes látvány tárult eléjük.

“Messzriől tényleg olyan, mint egy nagy, sima szikla” – mondta el Stefan Hogeborn, az expedíció vezetője. 

“Közelebb érve azonban feltűnt, hogy az alakja rettenetesen szabályos, és mögötte vagy 200 méternyi, simára gyalult tengerfenék van – mintha a becsapódásnál tarolta volna le azt a tárgy. Húsz éve búvarkodom, de ehhez hasonlót még sosem láttam. A tárgy maga olyan, mint egy gomba, a tetején pedig egy tojásalakú nyílás látszólag a belsejébe vezet. Válaszokért merültünk le ilyen mélyre, de csak több kérdésem lett.”
A gárda elmondta, hogy nem gondolják, hogy idegen űrhajóról van szó, azt azonban nem tudják, mi is lehet a furcsa képződmény. Érdemes azonban fejben tartani, hogy az Ocean X egy profitorientált szervezet, akik talán megérezhették, hogy a tavalyi sztori sokat hozhat a konyhára – hiszen a mostani merülésről nem tettek nyilvánossá tengeralatti fotókat, és a beszámoló is gyanúsan hiányos.

/machopoker.hu/

Friss: Az első képek a felfedezett objektumról:

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése