Az Apolló 13 valódi küldetése

Írta: Spirituális UFO-kutató 

Az alábbi videóban Robert Dean ufó-kutató, egy 2011-es kaliforniai előadásának végén, egy kérdésre - pontosabb egy megállapításra - válaszolva, megerősíti azt az évtizedek óta ismert tényt ( melyet minden komoly kutató már közhelyszerűen ismer, kivéve a magyar ufó-nemkutatókat ), hogy a Galaktikus Flotta őrjáratozott az Apolló-küldetések idején ( is ), hogy felügyelje és esetleg megakadályozza a földi hatalmak pusztító szándékait. 

A szóban forgó videóban kb. 4p 30mp-től 9p 45mp-ig nagyjából erről van szó : 


Vagyis ismét lelepleződik a kamu-űrkutatás egyik valós szándéka, tehát az, hogy atomrobbanással akarták ellenőrizni a Hold ( akkor már rég közvetett módon bizonyított ) üreges voltát és így a mesterséges eredetét is. 

Na, és épp ez az, amit a Galaktikus Szövetség soha sem fog engedni ( ahogy a hatvanas évektől már a Föld légkörében sem engedi az atomrobbantásokat ), annak ellenére sem, hogy Tellerék továbbnyomultak akkor egy még pusztítóbb lézer-űrfegyverkezés kifejlesztésének az irányába. 

És itt jön be a képbe a Keviczky Kálmán-féle kamu-ufókutatás is, akinek - szinte mondani sem kell - a magyar ufó-nemkutatás immár több, mint két évtizede 100%-ig az áldozatul esett! - A magyar nép pedig még mélyebb tudatlanságba ( különösen akkor, mikor a dicső "ufókutatók" a nagy semmiért évenként Keviczky Kálmán-díjakat osztogatnak egymásnak ) 

Nos, Keviczky úgy kellett Telleréknek, mint egy falat kenyér, hiszen "Kálmán bácsi" Ufó-kutató szervezete ( mely szervezet, ahogy Magyarországon is, valójában egy személyes /volt/ ) mindig arra fektette a hangsúlyt, hogy a Földet a földönkívüliek támadással fenyegetik! - Ez volt a fixa ideája, és ezt vette át 1989-től a magyar ufó-nemkutató vonal is! 

Így tehát Keviczky tulajdonképpen igazolta Tellék űrfegyverkezési programját, hisz az állandó riogatásaival pont azt az alapképletet valósította meg, mint amire az egész hazugság-világrendünk alapul : mindig a tolvaj kiált rablót! 

/spiritufo.ditro.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése