UFO robbant fel Dél-Karolina felett?

Egy felrobbanó tűzgolyót rögzített egy kamera a Dél-Karolinai Greenville megyében. A detonáció a környékbeli lakosok elmondása szerint a falakat is megrázta, és ki kellett hívni a rendőrséget.

A lakosok ijesztő robajra ébredtek hétfő reggel. Az egész ég kék fényben világított, és egy ugyancsak kék fényben ragyogó tárgyat láttak lezuhanni. A robbanás csak néhány rövid másodpercig tartott, és a legaggasztóbb, hogy több környékbeli ház is megremegett. -írja a Daily mail

Több mint 30 sürgősségi hívás érkezett be a hely rendőrségre, közben számos tűzoltó fejezte be az eset kivizsgálását, mielőtt a rejtély megoldódott volna. (Vajon erre utasították őket? -A szerk.)



Szerencsére sebesültekről nem érkeztek jelentések

Egyes tudósok, úgy gondolják, hogy ez csak egy tipikus meteor volt. Dr. Charles St. Lucas, a Roper Mountain Science Center munkatársa szerint rézből, vagy réz-kloridból állhatott, ami magyarázza a kék fényt, és, hogy ez az űrben elég gyakran előforduló elem. (Azért én nem szívesen hiszek neki feltétel nélkül..."Tudós". -A szerk.)

2 megjegyzés :

  1. Az az erdekes, hogy a tudosok, nem is lattak, megis mindig tudjak mi az. Mar azt is tudjak, hogy a Fold a Mars vagy Venusz sorsara jut, hogy utkozni fogunk az Andromeda galakszissal, hogy a nap megolvasztja majd a foldet, ismerik es leirjak a fekete lyukakat, meg az osrobbanas pillanatait, a marsnak belelegezheto atmoszferat fognak csinalni, tudjak, h. mi tortenik a foldel akar mekkora meteor becsapodast koveto percekben orakban napokban stb...lassan nevetsegesse kezd vallni.

    VálaszTörlés
  2. Meg az idojarast sem tudjak meg a foldrengeseket elorejelezni...Meg azt sem tudjak, hogy globalis felmelegedeskor milyen fobb aramlatok fognak leallni, esetleg szuletni. Kamu itt minden...Tudjatok, az az igazsag amiben hszunk, nem az amit mondanak es hallunk masoktol.

    VálaszTörlés