Izzó UFO-t rögzített a Temze torkolatánál egy autós

Az eset 2012. február 5-én történt. A férfi, aki megfigyelését dokumentálta is, az interneten elmondta, hogy békésen kocsikázott, mikor valami különös jelenségre lett figyelmes a Temze torkolatánál.


Egy titokzatos, ovális repülő szerkezet látható ahogy lebeg a levegőben, melyet számos különböző méretű borostyán-arany színű fény övez.

"Túl világosnak tűnt egy csónakhoz képest, és úgy tűnt mintha a víz felett lebegne"-meséli a férfi, aki csak "Space99dude"-ként hagyta megnevezni meg magát.

A videó amit a férfi készített:

A megfigyelő úgy magyarázta a rossz minőségű videót, hogy nem volt felkészülve arra amit rögzített. "Nagyon messze voltam tőle, és teljes 40x-es zoommal csináltam, emiatt remeg a felvétel."

Azt is elmondta, nem ez az első alkalom, hogy ufót lát. "Néhány éve láttam valamit, azóta mindig tartok egy videokamerát magamnál az autómban, azt gondolom, hogy az embereknek figyelniük kéne, és készenlétben tartani egy kamerát." -mondta.

Persze akadtak szkeptikusok is:
"Miért áll le a filmezéssel 53 másodperc után?"-kérdezte egy felhasználó. "Ez az első jele egy átverésnek. Szerintem a benti lámpák tükröződnek az ablakon"-mondta.
Egy másik felhasználó írta: "A részletek nélkül lehetetlen kitalálni, hogy mi is lehetett ez."
"Mi volt a pontos helyzeted, melyik út volt az ahonnan elindítottad a kamerát, mi volt az időpont, milyenek voltak az időjárási viszonyok...és miért nem kicsinyítetted, hogy megmutasd nekünk más perspektívából? A 40x-es nagyítás miatt nincs semmi amivel összehasonlíthatnánk."

Azonban még vannak hívei:
Egyikük azt mondta: "Ez bármi lehet...ez egy természetes UFO észlelés...Figyeljenek oda és filmezzenek!"

/forrás: Daily Mail/

1 megjegyzés :

  1. Ez egy jól kivehető, jól látható, szép UFO....

    :) :-))

    Csodálatos felvétel.

    VálaszTörlés