Félelmetes anomália - Mi történik a Nappal?

Olvasóink szerint különös Naptevékenység zajlott az elmúlt napokban. Magyarországon több megfigyelő elmondása alapján február 10-én reggel 8 óra körül valami történt a Nappal. Az egyik olvasónk beszámolója szerint „Napunk mintha életre kelt volna, körülbelül 1 órahosszán keresztül kicsit bele lehetett nézni szabad szemmel mert szürke volt az ég.” Amellett, hogy viszonylag kevés fénye volt, elkezdte változtatni a színét hol az egyik fele lett kék aztán zöld, meg lila hol a másik, és eközben a nap körül egy vékony nagyon fényes és színes (zöld, lila, kék, piros) körgyűrű volt látható és forgott lassan (kb. 3 sec. alatt egy fordulat), a napkorong körül.

A megfigyelők teljesen ledöbbentek mert még nem láttak ilyet. Mindemellett a vékony fényes színes körgyűrű is változtatta a színét ahogy forgott. Forgása hasonló volt egy csapágyéhoz, mint egy csapágy, mikor a csapágy forog a csapágykosár körül. A Nap nem csak színét változtatta, de nem volt olyan fényes mint a körülötte forgó fényes színes körgyűrű.

Egy másik olvasónk szintén megerősíti, hogy február 8-án reggel valami történt az égen. Határozottan narancs színe volt a Napnak és szabad szemmel simán bele lehetett nézni, viszont ő semmilyen forgó gyűrűt nem látott körülötte.Ehhez kapcsolódik egy videó is. 2012. Február 11-én az Antarktiszi Neumayer állomás webkamerája egy érdekes fényjelenséget rögzített. Az idő felhős, ködös volt, így a nap nem lehetett, kérdés, hogy mi volt ez a fényjelenség. Ez a jelenség a Neumayer állomáson egyébként nem az első!


A SOHO műhold felvételei az elmúlt 48 órából:

http://www.paranormal.hu/video/soho/current_eit_171.mpg
http://www.paranormal.hu/video/soho/current_eit_195.mpg
http://www.paranormal.hu/video/soho/current_eit_284.mpg
http://www.paranormal.hu/video/soho/current_eit_304.mpg

A felvételeket lassítva kell megnézni!

A NAPBA BELENÉZÉST SZABAD SZEMMEL SENKINEK SEM AJÁNLJUK, SEMMILYEN ESETBEN SEM, MÉG AKKOR SEM, HA HALVÁNYABBNAK LÁTSZIK! A NAPBANÉZÉS MARADANDÓ KÁROSODÁST OKOZ A SZEMNEK!

/paranormal.hu/ (saját video)

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése