UFO-kat kaptak lencsevégre a Google Street View-vel

Két UFO volt látható egymástól 1600 km távolságra, amelyekről műholdas felvétel is készült. Az ismeretlen eredetű, halvány rózsaszín fénykört rajzoló repülő tárgyakat Texasban és Új-Mexikóban fedezték fel, amikor elkezdték használni a Google Maps szolgáltatást. A cég nem nyilatkozott az esetről.

Mindkét UFO fényes nappal volt látható a derült égen és egy-egy rózsaszín csészealjként jelentkeztek. A titokzatos idegeneket, amelyek hátborzongatóan hasonlítanak egymásra, Jacksonville-ben, pontosabban a Taco Bell étterem mellett és Új Mexikóban, Acoma Pueblo-ban lehetett látni - írta a Daily Mail.
A Jacksonville-i UFO
Az eset kapcsán az ABC televíziós csatorna is készített riportot, amelyben szembesítették a helyieket a megdöbbentő felvételekkel. Szinte mindegyikük elámult a jelenségen, de egyikük sem talált magyarázatot a különös látványra.

Összeesküvés kontra kész átverés - hol van az igazság?

Azonban, aki egy kicsit mögé néz az eseményeknek hamar ráeszmél, a helyiek megkérdezése teljesen felesleges volt, hiszen a képeket még évekkel ezelőtt készítették. Így nem valószínű, hogy bárki találkozhatott volna mostanság a természetfelettiekkel. De ettől függetlenül tény, napjainkban egyre gyakrabban találkozni a földönkívüliek létezését igazoló dokumentumokkal, bizonyítékokkal.

A jelenség - gondolhatjuk - bizonyára a technikai fejlődésnek is köszönhető, de olyan konspirációs teóriák is léteznek, amelyek szerint az idegenek akarják így, és hamarosan tényleges valójukban megmutatkoznak majd. Többen az olimpiai záróra datálták a nagy berobbanást, hiszen a nyitó ünnepségek alkalmával szintén készültek felvételek hasonló idegenről, de aztán mégis elmaradt a nagy coming out... Lehet, hogy most már nem kell sokáig várni! Addig is a Google Street View jelentheti a(z egyik) megoldást. Itt lehet gyönyörködni avagy szörnyülködni bennük.

/borsonline.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése