Tömeges UFO észlelés Mexikóban

A Mexikóban egy autópályán számtalan mozgó fénypontra lettek figyelmesek az autósok. A felvételről megállapítható, hogy mindegyik fénypont egyszerre mozog, így egy nagyobb objektumról lehet szó, de az is lehet, hogy csak egyszerre mozognak.

Az nem teljesen egyértelmű, hogy Mexikón belül hol készítették a felvételt, mivel Rio San Juan több utcanév is egyben, Mexikó több városában. A felvétel azonban nagyon is eredetinek tűnik. Többen kiszállnak az autóból, miközben a felvételt készítő személy folyamatosan kamerázza az eget. A forgalmas útról jól látható, ahogy a fénypontok haladnak az égen. Nem takarja őket sem fa, sem egyéb épület, így jó rálátást kapunk az égre.

Kik vezethetik ezt a járművet? Emberek vagy földönkívüliek? Ha emberek, akkor milyen technológia lehet ez? És ha idegenek, melyik civilizációtól származnak? Annunakik? Vagy szürkék? Mert a kinézet alapjáán sajnos nem mondható el, hogy fényhajó lenne. Az UFO kutatók szerint pozitív földönkívüli civilizációk hajóit onnan lehet a legkönnyebben felismerni, hogy járműveik szinte a fényben úsznak, jól megkülönböztethetően a negatívak komor űrhajóikról.


Továbbá az is kérdéses, milyen célból tartózkodtak a területen. Ha vizsgálati célból, akkor minden bizonnyal a környezetben kutattak valamit, vagy feltérképezték a környéket. Talán készülnek valamire...amit hamarosan megtudunk.

/paranormal.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése