Életmentés teleportálással egy térfigyelő kamera előtt

A következő eset 2012. szeptember 5-én történt Kínában, egy autókereszteződésben és egy térfigyelő kamera rögzítette.

Először is leszögezném, hogy a teleportálás ma már egy teljesen létező dolog attól, hogy a "nagy materiális tudományunk" nem képes megmagyarázni, vagy tudományos eszközökkel kivitelezni, még a spirituális tudományok működő és 100%-osan kivitelezhető képességként írják le.

Az alábbi videón látható, ahogy valaki (hogy nő, vagy férfi, nem vehető ki egyértelműen) megment egy riksával közlekedő embert a gázolástól, egy autókereszteződésben......nem is akárhogyan, hanem
TELEPORTÁLÁSSAL!

Pontosabban 2 féle képesség figyelhető meg. Sokan csak a teleportálást látják, de szembetűnő, hogy villámgyorsasággal mozdult a riksás irányába, és csak utána teleportált.

Mivel a teleportáció léte kétségtelen, bennem NEM az a kérdés fogalmazódott meg először, hogy igaz-e vagy hamis, hanem hogy mi oka volt rá, hogy megmentse azt az embert? Miért használta a képességét ilyen nyíltan csak hogy megmentsen egy embert, kockáztatva a lebukást?

Ő a kulcsa az egésznek és nem olyan sok mászkál ezen a bolygón belőlük, de vannak, csak ritkán kényszerülnek rá, hogy nyilvánosan is használniuk kelljen ezt a képességüket. 

Persze nem tudni, kik azok és hol vannak, nagy szerencse a mi részünkről, és elővigyázatlanság kell az ő részükről ahhoz, hogy észrevegyük őket. Akár mindennaposan is használhatják a képességeiket, csak nem rögzítik kamerák, és nem veszi észre senki.

Nyilván második gondolat,hogy profi hamisítvány a videó, de egy kis elemzés és már a sokadik megnézés után Ti magatok sem fogtok kételkedni.
  1. Jól láthatóak fizikai jelek az aszfalton ! A fékező autó féknyomai mellett megjelenik a teleportálás kiinduló helyén egy kör az aszfalton, mely a burkolat felmelegedése miatt van a hatalmas energiától. Ez folyamatosan halványodik is, ahogy hűl az aszfalt. A másik energiakör az érkezés helyén jön létre.
  2. Az "illető" keze jól láthatóan fényárban úszik, majd elrejti és úgy látszik a szeme is világít, közben gyorsan távozik a tett helyszínéről.
  3. A riksa vezetője értetlenül és magába roskadva ül le a padkára, míg az autó vezetője az általa elgázoltaknak hitt sérültet keresi!

Ez elég megdöbbentő és meggyőző videó! Hamarosan tudom, jönnek majd a "tuti hamisítvány" és "ilyet simán lehet csinálni video-studio programmal".... de ez a jelenség létező.

A teljes videó "kikockázva":

/forrás: Világ helyzete / Global Mysteries /

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése