UFO aktivitás Torontoban

Öt különös objektumot vettek videóra Toronto belvárosában egy tó közelében Szeptember 8-án 11 óra környékén. A felvételt készítő személy Canon DSLR készüléket használt, aki azt állítja, hogy ez már a harmadik hasonló észlelés ugyanazon a területen két hét alatt, a szemtanúk egy épület hetedik emeleti erkélyén tartózkodtak a Sherbourne és Carlton utca környékén.

A felvétel tulajdonosa nem állítja, hogy megmagyarázhatatlan vagy földönkívüli jelenségről van szó, valamint tisztában van azzal is, mennyi sok téves észlelés létezik, mint például a szállíó lampionok.
A felvétellel kapcsolatban azonban kiváncsi arra, mitől lebegnek hosszú ideig ugyanabban a pozícióban, és hogy képes az ötödik objektum oldalirányban mozogni egyenesen.
A második pár gyorsabban mozog mint az első kettő, melyek szintén lebegnek, de aztán szétszóródnak, majd láthatjuk, ahogy az egyik a másikhoz csatlakozik mialatt folyamatosan lebegnek az utolsóhoz hasonlóan, amely végül felemelkedik egy magas, építés alatt álló épület fölé, amely a helyi szeszfőzde mellett található.
A szél nagyon enyhe volt, a felvétel készítője elhatározta, hogy több időt fog eltölteni a tó mentén kamerával, ha pedig kiderül, hogy lampionról, vagy földi eredetű jelenségről van szó, boldog lesz, hogy kiderül az igazság.


/paranormal.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése