Hatalmas UFO-t lehetett látni a Nemzetközi Űrállomás elő webkameráján

Az utóbbi időben egyre több olyan fénykép-, és videofelvétel kerül napvilágra, melyeket nem egy jókor és jó helyen járt szemtanú kapott lencsevégre a telefonjával, vagy a kompakt kisgépével, hanem egy hivatalos állami szerv képrögzítő berendezései örökítettek meg.

Ezen a héten már kétszer is azonosítatlan repülő objektumot lehetett látni a Nemzetközi Űrállomásra szerelt kamera képein.
Az ISS-ről (International Space Station) érkező adást az interneten bárki élőben követheti, így sikerült valakinek két esetben is rögzíteni a különös jelenséget.

Az első videó szeptember 11-én került fel a legnagyobb videomegosztóra, melyen - a feltöltő szerint - először csak egy hatalmas elnyújtott UFO látszik, később azonban több kisebb azonosítatlan objektum is megjelenik felette, kiválik belőle.

A feltöltő, aki az élő adásban szúrta ki a hatalmas ismeretlen tárgyat azt írja, alig pár másodperccel az UFO megjelenése után az adás hirtelen megszakadt. Ez egyébként a feltöltött videón is látható.

- Óriási szerencsém volt, mert az objektumokat csupán néhány pillanatig lehetett látni, utána a NASA villámgyorsan átfordította a kamerát a Föld felé és később sem tért vissza az előző állásba.
A felvételt ezúttal nem a NASA, hanem egy olyan szakértő cáfolta, akinek 'FX Models' nevű, speciális effektusokkal és miniatűr modellekkel foglalkozó cége több szerződéssel is kötődik az amerikai kormányhoz és a hadsereghez.

- Megvizsgáltam a videót és attól tartok, ez egy újabb téves észlelés. Bár az objektum első ránézésre úgy tűnik, mintha az ablakon kívül lenne, egyáltalán nem ott van, az csupán egy, az ablak innenső oldalán lévő tárgy visszaverődése. Ha közelebbi pillantást vetünk rá, tisztán látszik, hogy sokkal kevésbé éles, mint a többi, kint lévő tárgy. - írta válaszlevelében a The Huffington Post kérdésére Marc Dantonio, aki szerint tehát, ezúttal nem szándékos hamisításról van szó.
A második észlelés szeptember 13-án történt, ezt azonban eddig még senki nem kommentálta. Az ISS kamerája által rögzített felvételen, jól látni az űrállomás közelében feltűnő ismeretlen tárgyat. A pulzáló fényű objektum úgy tűnik, hogy az alakját és a színét is változtatja, majd lassan a távolba tűnik.

/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése