Robbanások pusztítottak el két titkos amerikai földalatti bázist

 David Wilcock honlapján nemrégiben jelent meg egy Benjamin Fulforddal készült interjú (aki állítólag megbízható bennfentes forrásnak számít, valamiféle hírvivője a jó szándékú titkos csoportoknak), amiben azt állítja, hogy az augusztus 22-i coloradói és 23-i virginiai földrengések igazából hatalmas földalatti robbanások voltak, melyek nagy mélységben lévő, titkos földalatti bázisokon történtek. Wilcock állítása szerint további magas rangú források is megerősítették ezt.

Ezekről a több száz méter vagy akár több kilométer mélyen fekvő bázisokról és az azokat összekötő gyorsvasútrendszerről az átlagember nem sokat tud, azonban az összeesküvés-elméletek és a "fekete projektek" kutatói számos könyvet írtak már róluk (pl. Dr. Richard Sauder). A most megtámadott két bázis fontos csomópont volt. A CIA mostanában költözik át Denverbe (Colorado államba) Virginiából, talán ezt akarták lehetetlenné tenni a támadók (ki tudja miket szállítanak át a föld alatt), mert pont ezeken a helyeken voltak a rengések. Sokan mondják, hogy felkészülnek valamire, mert nincs sok értelme a költözésnek.


Az első hírek nukleáris robbanásokról szóltak, melyet egy hivatalos orosz forrás is megerősített (!). Az újabb hírek szerint a bázisok pusztulását egy hihetetlenül hatékony és fejlett fegyver okozta, melynek hatására pillanatok alatt hússzorosára emelkedett a légnyomás a komplexumban, ami aztán mindent apró darabokra zúzott. Ezt az a tény is megerősíti, hogy bennfentesek szerint nem érzékeltek radioaktivitást ezeken a helyeken.

A felszínre nyíló szellőzőcsatornákból a megnövekedett nyomás miatt iszonyatos mennyiségű levegő áramlott ki, mely nagy hangzavart okozott, és kísérteties szélzúgásként hallatszott a Tropicana Field stadionban, Floridában. A hivatalos források a hangrendszer hibájával magyarázzák a történteket.



Hasonló félelmetes hangokat Ukrajnában is hallottak, mikor egy mélyen fekvő alagútrendszerből a mérnökök az azt elárasztó mérgező gázt szellőztették ki. Ezen kívül rengeteg hír jelenik meg mindenféle misztikus, zúgó hangról Amerika minden tájáról, melyek hatalmas földalatti gépezetek működésére utalhatnak (keresési kifejezés: "mystery hum" vagy "mystery humming").


A bennfentes forrásokon kívül számos bizonyíték támasztja alá, hogy robbanások történtek. A virginiai földrengés Washington D.C-től nem messze történt, ami egy szeizmikusan kevésbé aktív terület, ahol bármiféle földrengés különlegességnek számít, nem hogy egy 5.9 magnitúdós.

Ezt a képet mutogatják alternatív híroldalakon, ahol is a zöld állítólag a
virginiai földrengés szeizmogramja fekete pedig egy átlagos földrengésé.
A földrengés hipocentruma (központja, mélységben értve) az első adatok szerint állítólag kb. 160 méter mélyen volt, ami megint egy nagy furcsaság, ugyanis ezek több kilométer mélyen szoktak lenni. Később ezt az adatot módosították egy jobban hihető értékre, 6 km-re, ami azt mutatja, hogy belenyúltak az ügybe, mert az előző érték túl árulkodó volt.

További furcsaság, hogy a földrengéshez közeli mérőhelyek által rögzített szeizmogramok nem mutattak fokozatos erősödést, ami a földrengésekre általában jellemző, hanem egy hirtelen lökéshullámot rögzítettek, továbbá nagyon kevés utórengést mértek. (Katt a képekre a nagyobb méretért.)



Közelebbi illetve távolabbi mérőállomás által rögzített értékek


A negatív, globális rabszolgaállamot akaró és a Föld lakosságát 90%-kal csökkenteni szándékozó erők (Illuminati és egyéb titkos szervezetek, az élen Amerikával, Nagy-Britanniával és Izraellel) ellen számottevő ellenállás alakult ki az évek során, mely mintegy 80-90 országot foglal magába, aminek a leghatalmasabb tagjait BRICS-országokként ismerjük (Brazília, Oroszország, India, Kína, Dél-Afrika). Harcukat állítólag jó szándékú földönkívüli erők is segítik (aki még mindig nem hiszi, hogy már régóta látogatnak minket, olvassa el ezt a cikket), ahogy hasonló negatív erőket találhatunk a "sötét" oldalon is. Nekik tulajdonítható a mostani támadás, amely elég nagy csapást mért a negatív oldalra. Ez mutatja, hogy még nem dőlt el semmi, az Új Világrend ellen hatalmas erők harcolnak, és van esélyük a győzelemre.
Sokan azt sem tudják, hogy ezek léteznek, de az utóbbi negyven-ötven évben 1400-nál is több épült, a világ minden részén. Csak Amerikában száznál több létezik, melyeket kiterjedt földalatti gyorsvasútrendszer köt össze. Ezek a bázisok önálló városoknak számítanak, ahol minden szolgáltatás elérhető, ami az ott dolgozók számára szükséges lehet (étkezdék, kórházak, generátorok stb.).


Ezeken a helyeken titkos kutatások folynak, melyekbe állítólag földönkívüliek is besegítenek néhol. Számos beszámoló létezik a bázisok belsejéről és az ott folyó kutatásokról, melyek földönkívüliek által elrabolt emberektől származnak. Nemcsak a mai technológiát fényévekkel meghaladó kutatások folynak itt, hanem genetikai kísérletek is, távol a világ kíváncsi szemétől. Lényegében bármit megtehetnek. A beszámolók szerint földönkívüli-ember hibridek előállításán dolgoznak(tak?) ezeken a helyeken, valamint UFO-bázisokként is szolgálnak (a Dulce-bázis híres erről). Egy dolgot rég megtanultam ezzel kapcsolatban: amit meg lehet csinálni, azt meg is csinálják. Nem kételkedem benne, hogy nagyon szörnyű dolgok történnek a föld mélyén ezeken a helyeken.





A bázisokat megjárt szemtanúk néhány rajza

Hozzá kell tenni még a dologhoz, hogy Oroszországban is gőzerővel folyik az atombiztos földalatti bunkerek építése. Az RT hírcsatorna beszámolója szerint Moszkvában 5000 ilyen bunkert építenek fel 2012 vége előtt... Talán tudnak valamit.

/paranormal.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése