Földönkívüli lényt filmeztek le a Brazil esőerdőben

Az alábbi felvétel a paranormális jelenségeket kutató Mike Cohentől származik, akinek 2 brit turista adta át a filmet, melyet amatőrként Manaus mellett a brazíliai őserdőben rögzítettek.

A videón a háttérben észrevehető, ahogy egy (szürke) földönkívüli lény valamin ügyködik és valószínűleg a tőle jobbra látható fényes, kék színű villanással is kapcsolatban állhat.
Michael (http://www.allnewsweb.com/) elmondta, hogy

"Elég nehéz lesz ennek a videónak a hitelességét lejáratni."
"Egy olyan területen történt, ahol amúgy is elég gyakori UFO-aktivitás tapasztalható. Bár érthető is, hogy az idegenek érdeklődnek a terület biológiai sokfélesége miatt!"

A terület már korábban is a brazil kormány figyelmének középpontjába került és egy csapatot küldtek ide Operation Prato néven, melynek célja volt az idegen jelenlét felderítése a térségben. Persze a kormány tagadta mindaddig efféle program létét, míg el nem kezdtek kiszivárogni olyan anyagok, melyekben ennek az évekig tartó küldetésnek az adatai szerepeltek.



6 megjegyzés :

  1. Én már eddig is hittem hogy földönkívüliek itt tartózkodnak a földön, ez a videó csak erősíti a hitemet hogy bizony a földönkívüliek a létezése nem kitalált dolog a világban!!!

    VálaszTörlés
  2. tény hogy nem kitalált. különben a kormányok nem fektetnének milliárdokat az eltussolásba. és az észleléseket még nem is említettem.

    VálaszTörlés
  3. Most őszintén mit csánál az ott pisil ??:D olyan mintha éppen könnyítene magán :D

    VálaszTörlés
  4. igen. nekem is ilyesmi volt az első gondolatom. xDD

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. En nem tudom, de ilyen minosegben, ami lejott nekem belole, hogy eleg furan mozog...eppugy mint egy babu...vagy egy madar (nezzetek a fejet ahogy megmozdija) mintha valaki huzallal mozgatna...bar ki tudja, hogy a foldonkivuliek hogy mozognak xD

    VálaszTörlés