Rejtett üzenet egy reklámfilmben

Eszméletlenül megdöbbentő, alapos és egyben hiteles munka! Szimbólumok és olyan üzenetek, amit csak külföldi filmekben, ősi szimbólumokban láttam eddig. Köszönettel tartozom a "pirospirula" csapatnak ezért az ÓRIÁSI LELEPLEZÉSÉRT! 

Csak akkor kezdd el, ha oda is tudsz figyelni, mert a végére feláll a szőr a hátadon!

Eddig is tudtuk ezt, hisz körös-körül körbevesznek minket a szimbólumaik és a jelek...de mégsem látjuk, mert az agyunk nem fordítja le. Viszont az adást nagyon is veszi! 
Egy bibliai idézettel jól összefoglalható:

"Embernek fia! Van szemed, de mégsem látsz, van füled, de mégsem hallasz..."

Remélem mindenki megfogadta a Vodafone reklám tanácsát, és "kiélvezte a nyarat"... ami egyébként szerencsére elég hosszúra sikeredett az idén.
Már csak azért is mondom ezt, mert könnyen elképzelhető, hogy nemsokára elég borús időknek nézünk elébe!
Aki szeretné érteni, hogy miről beszélek, annak hadd ajánljam figyelmébe a Piros Pirula Projekt első saját gyártású filmjét, melynek címe "Az Üzenet".
Nagyon sok időt és energiát öltünk ebbe a filmbe, mert nagyon fontos információkat tartalmaz. Természetesen ez is csak erősebb idegzetűeknek ajánlott, mert mint mindig: 
"Amit kínálok, az csupán az igazság, semmi több!
És az igazság néha elég zord tud lenni."

A film első részét itt tekintheted meg, a következő részekre vezető linkek pedig mindig ott vannak a video alatt. MEGDÖBBENTŐ SZIMBÓLUMOK és ÜZENET...


De egyenesen is ugorhatsz részekre az alábbi linkekkel:

Első felvonás

Második felvonás

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése