Az Elenin nem érkezett meg

Az Elenin üstökösről már többször is szó volt a világsajtóban és itthon is. Több csillagász és UFO kutató megerősítette, hogy valami nem stimmel vele. Távcsöveken úgy tűnt mintha követné valami, pályája sem a megszokott, többször furcsa kanyarokat vett.

Az üstökösről nem csak furcsa megfigyeléseket végeztek, hanem hangokat is rögzítettek az irányából, melyek szintén földönkívüli intelligenciára utalnak. Számos eseményt társítanak továbbá az üstököshöz, amely szerint megkezdődhetett volna a 2012-es Felemelkedés Első Hulláma egy magasabb dimenzióba, ám a tegnapra várt érkezése számunkra ismeretlen/ismert okokból elmaradt.

A Magyar Csillagászati Egyesület tájékoztatása szerint az Elenin üstökös már szeptemberben elporladt és eleve nem is érkezhetett Október 16-án a Föld közelébe.

Ezek szerint a megfigyelések, és a rögzített hangok mind hazugságok voltak? Nem szokásom mindenben az összeesküvést keresni, de a hülye is látja, hogy valamit nyilvánvalóan nem mondanak el róla.
A hivatalos tudománynak bevett módszere így elbagatellizálni az ehhez hasonló ügyeket.
Gondoljuk végig: hónapokon keresztül(szeptemberben is!!) nyál csorgatva figyelték az üstököst, hogy most merre halad, mi a helyzet vele? Erre mire ideér, bejelentik, hogy "hoppá! bocs, mégsem lesz itt semmi".

Nem mondok most erről véleményt, mindenkinek a maga dolga, hogy vélekedik.
Minden esetre nekem bűzlik az egész ügy.

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése