Az ILLUMINATI végzett Michael Jackson-nal

AZ ILLUMINATI ölte meg Michael Jackson-t, mielőtt belekezdhetett volna a "This Is It" turnéba, ahol figyelmeztetni akarta a világot a készülő végső összeesküvésre az emberiség ellen.

A sztárok mivel nagy tömegeket képesek megszólítani, gyakran üzentek már nekünk. Közülük legismertebb volt 2Pac Shakur, akit szintén megölt az Illuminati, miután széles közönség előtt kezdte el lelibbenteni a fátylat a világ mocskos oldaláról.

Ezt a "hibát" Michael Jackson is elkövette, miután rájött mennyire durva dologra készülnek.
A sztárok egy idő után nehéz helyzetbe kerülnek, mivel akik karrierjüket megalkották és anyagilag felépítették, a Média irányítói és tulajdonosai ugyanazok az erők (5 nagy társaság birtokolja a Földön az egész médiát és 2 nagy hírügynökség a hírek eljuttatását).

A tulajdonosok köre nagyon szűk és mindig ugyanazokat a neveket találjuk. (ennek nézzetek utána, 1klikk az egész, minden ott van...) Akik jelenleg is nagyon futnak, többen az ILLUMINATI saját sztárjai:
A legismertebb Lady Gaga a maga sátáni és minden emberi értéktől mentes kultuszával, a másik Rihanna (Princess Of Illuminati).

Az alábbi videóban van néhány sztár, akik korábban is beszéltek már az Illuminati-ról és a háttérhatalomról, mely a világot irányítja és amiről az emberek mit sem tudnak.



Itt beszél arról, hogy egy összesküvés áll a háttérben, de már így is sokat mondott és nem beszélhet többet.


Itt elmondja a közönségnek, hogy "belefáradtam, teljesen belefáradtam a manipulációba, ahogyan a sajtó manipulál mindent, ami történik egy bizonyos szituációban. 


Ők nem mondják el nektek az igazságot, hazudnak nektek! 
Manipulálják a történelem könyveket. Azt hisszük igazak, de a történelem könyvek hazugságok. Ezt tudnotok kell !
Mindent megtettek, hogy a közönséget ellenem fordítsák...
Tudnotok kell, hogy itt egy hatalmas összeesküvés van. 
Itt az ideje a változásnak! Halljátok meg, amit mondok: Tegyétek bele a szívetekbe, a tudatos elmétekbe, és csináljunk végre vele valamit! Meg kell tenni! Szeretlek Benneteket!" 






Testvére LaToya  nagyon egyértelműen és tisztán összeesküvésről beszél, emberek egy csoportjáról és arról, hogy tű nyoma volt Michael nyakán és valószínűleg nem Ő injekciózta be magát, ahogy később mondták...
"Michael többször is mondta nekem, ha valami történne velem, akkor megöltek, mert ezek meg akarnak ölni..."

/forrás: Világ helyzete/

2 megjegyzés :

  1. én szerettem michael-t, és most is. és sosem hittem el, hogy megölte magát. túl sokat próbált tenni a földért, el kellett tenni az útból.

    ezeket egyre jobban gyűlölöm. ez már háború.

    Nyugodj békében, Michael Joseph Jackson! Szeretünk

    VálaszTörlés
  2. teljesen egyetértek veled ezek a rohadékok azt képzelik, hogy bármit megtehetnek.

    Ha nézitek ezt az oldalt ti hitvány semmirekellők, van egy hírem:
    Többen vagyunk, és nem hagyjuk magunkat. Jobb ha sűrűn néztek a hátatok mögé.

    VálaszTörlés