Újra Denver! Ilyen gyors gép hivatalosan nem létezik a Földön a szakértő szerint

Helyszín: Denver. Érdekes dologra lett figyelmes egy úriember, aki a kamerájával egy dombtetőn készített pár felvételt. Szabad szemmel szinte észrevehetetlen gyorsasággal repked pár naponta dél és 13 óra körül egy olyan objektum, amit a hivatalos repülőgép pilóta és tanár logikusan meg tudott volna magyarázni, ha nem látta volna ezt a felvételt...lelassították, aztán odament a tv riporter és csapata, felvették egy nagy felbontású kamerával, és azt is lelassították.
És nem tudtak rá mit mondani. Felhívták a légierőt, azt mondták nem volt semmi a radaron akkor a közelben, sőt a repülőtéri irányítótorony sem tudott semmi repülő mozgásról akkortájt...azt mondta a szaki, hogy ilyen gyors gép hivatalosan nem létezik a Földön....na erre varrjatok gombot.

Denver már megint, a misztikus város....itt már csak az a kérdés valójában, hogy az emberekből kizsigerelt pénzből vajon erre költi-e az elit a pénzt, hogy repkedhessen a világűrben...vagy pedig tényleg idegen fajjal van dolgunk..bár arra nem látok esélyt, ha csak nem paktált le valakikkel...az a fura amúgy, hogy Denver alatt több száz kilométeres szuperbunker várost építettek az elitnek...

Hogy beleillik-e a puzzle-be? Igen. Hogy gombamód szaporodnak az ilyen észlelések? Igen. Lehet, hogy csak az emberek ingerküszöbét tesztelik, hogy mennyire érdekli őket az ilyesmi?

Véleményt alkotni ér.....

Ha valaki nem hallott volna még a DENVER-ben felépült az USA legnagyobb és egyben legbizarrabb repülőtere, ahol sokkal több a nem normális dolog, mint a hétköznapi...

Az USA legnagyobb és a világ 2. leghatalmasabb reptere ott, ahol a forgalom nem is indokolja.

Aki valaha járt a Denver Airport-on és arról faggatják, milyennek látta, nem az lesz az első,
hogy azt mondja, Amerika egyik legforgalmasabb reptere,
hanem az, hogy furcsa hely, szinte hátborzongató.

Korábbi cikk a DENVER-i REPÜLŐTÉR FURCSASÁGAIRÓL

/Világ helyzete/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése