Repülőgépekkel üldözték az UFO-kat Floridában?

A Mutual UFO Network (MUFON) hálózatához érkezett írásos beszámoló szerint az eset 2012. október 28-án történt, este fél nyolc után tíz perccel. A szemtanú vallomását is tartalmazó jegyzőkönyv szerint a két, gömb alakúnak tűnő repülő tárgyat, szintén két, sugárhajtású katonai repülőgép próbálta meg elfogni.

Az észlelő beszámolója elején leszögezte, gyakran fürkészi az eget szokatlan objektumok után kutatva, az alábbi esetnek is ezért lehetett a szemtanúja.

- Esténként többször is kijövök a házamból, hogy egy-egy pillantást vessek az égboltra. Ilyenkor mindig különös, szokatlan dolgokat keresek az égen. Akkor este, előbb az egyik repülőgépet láttam meg, amint nagy sebességgel elhúz felettem és csak azután vettem észre az előtte haladó fura, szokatlan tárgyat - áll a jegyzőkönyvben.

- Néhány másodperccel később aztán megpillantottam egy másik, pontosan ugyanolyan formájúnak látszó objektumot is, amelyet viszont már egy másik repülőgép üldözött. Az első UFO, az őt követő repülővel együtt déli irányba haladt és egészen addig láttam őket, míg el nem tűntek a horizonton. A második tárgy, nyomában a géppel, szintén észak felől érkezett, viszont az UFO ekkor szinte egyik pillanatról a másikra vett egy 180 fokos fordulatot és visszaindult észak felé. Ezt látva, a repülő is azonnal éles kanyarba kezdett, de mire viszonylag nagy ívben meg tudott fordulni, az UFO már jókora előnyre tett szert. Sajnos pillanatokkal később ők is kikerültek a látómezőmből.

A beszámoló szerint a tárgyak méretük is és színük alapján is nagyjából olyannak látszottak, mint a csillagok, csak a mozgásuk volt teljesen szokatlan.

Az utóbbi időben többször is előfordult, hogy szemtanúk arról számoltak be, katonai gépek üldöztek azonosítatlan repülő tárgyakat az Egyesült Államok légterében. A mostani észlelés kapcsán, Dr. Michael E. Salla és David Icke, világszerte ismert UFO kutatók azon véleményüknek adtak hangot, hogy egy-egy ilyen észlelést követően minden bizonnyal azért nem kezd el magyarázkodni sem a kormány, sem pedig a katonaság, mert valamilyen jól felfogott érdekből szeretnék a köztudatban tartani az ellenséges idegenek kontra földi katonaság rémképét.

/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése