Ismét UFO-t fotóztak az 51-es Körzet felett

Az alábbi fotókat, 2012. november 8-án, délután két óra körül, egy turistákból álló kisebb csapat egyik tagja, egy bizonyos Christper S. készítette a hírhedt 51-es Körzetnél. A fotós később az alábbi beszámolóval kiegészítve juttatta el őket a Latest UFO Sightings szerkesztőségébe:

"Néhány főből álló turistacsoportunk délben megebédelt a Little Ale’inn nevű étteremben, majd elindultunk, hogy megnézzük 51-es Körzet bejáratát. Menet közben még megálltunk a híres fekete postaládánál, hogy arról is készítsünk néhány fotót. Korábban már észrevettünk egy helikoptert, amely folyamatosan a mi közelünkben tartózkodott, ráadásul a csoportunk két tagja szentül meg volt győződve arról, hogy egy kék színű autó is követ minket.


Eredeti méretért katt ide: http://ittvannak.hu/images/Kepek2/area-51-ufo-1.png

Miközben a fekete postaládát fotózgattuk, egyikünk hirtelen elkiáltotta magát, amire mind odafordultunk. Ketten-hárman elkezdtük fotózni azt a fényes, csészealj alakú tárgyat az égen. Néhány másodpercig lebeghetett ott, miközben úgy tűnt, előre-hátra, illetve különböző irányokba mozog, majd körülbelül fél perc múlva hihetetlen sebességgel elrepült.


Eredeti méretért katt ide: http://ittvannak.hu/images/Kepek2/area-51-ufo-2.png

Ezalatt semmiféle hangot nem hallottunk az objektum felől, de mindannyian nagyon megijedtünk, az egyik német hölgy még egy kisebb sokkot is kapott a látványtól.


Eredeti méretért katt ide: http://ittvannak.hu/images/Kepek2/area-51-ufo-3.png

Gondoltam, szívesen vennék a képeket, de én nem szeretnék többet nyilatkozni róla. Egy dolog viszont egészen biztos...soha több nem megyek vissza az 51-es Körzethez."

/ittvannak.hu/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése