Bizarr dolgot filmeztek le Chicago egén

Furcsa, kísértetszerű, fehér objektumot vettek videóra a napokban Chicago felett a tiszta égbolton fényes nappal. Vajon egy bizarr idegen űrhajó látszik a képsorokon?

A videó készítője szerint a felvétel május 11-én helyi idő szerint 15 óra 40-kor készült. Vannak, akik a kommentek között meteorológiai ballonnak vélik, van, aki egyszerű felhőnek gondolja, többen viszont az idegenek mellett voksolnak.

Ön szerint mi látszik a videón?

paranormal.hu

6 megjegyzés :

  1. Mi ebben a bizarr? ez egy meteorológiai léggömb.
    Ezeket a videókat a háttérhatalom tölti fel a jutubra meg a többi megosztóra.

    VálaszTörlés
  2. persze. látom te is szigorúan követed az amerikai légierő légijármű beazonosító táblázatát xD http://csakazertse.freeblog.hu/files/2011/12/ballon.JPG
    Ha olvastad a legújabb (májusi) Hihetetlen magazint van benne egy cikk különös légkörben élő lényekről. van ott tintahalszerű és rájaszerű élőlény is. olyan is aminek egy nagy vörös szeme van és uszonyokkal hajtja magát a levegőben. az utóbbit több százan észleleték egy város felett. Valószínű h ez a medúzaszerű "dolog" is egy olyan élőlény. nem kell feltétlenül ufo-nak vagy repülőgépnek, legfőképp /meteorológiai ballonnak/ lennie.

    VálaszTörlés
  3. Entitánsok? Edward ezek amolyan entitáns féle lények...?

    VálaszTörlés
  4. Nem szoktam helyes írás véget kôttekedni, (mert senki sem tôkéletes), de most megteszem :D youtube, amúgy meg így ejtjük elvileg, hogy jutyube és nem úgy írjuk, hogy jutube, nah elnézést kérek.....

    VálaszTörlés
  5. zsoltee, nem tudom mit értesz entitás alatt, de ezek nem olyan misztikus démonszerű szuperszellemek (ezeket ismerem entitás néven) jobb szeretek élőlényként gondolni rájuk. az entitás elég rosszindulatúan is hangzik. szinte semmit nem tudunk ezekről. nem minden ufonak vélt tárgy ilyen lény de ez ami a videón van nagyon valószínű, hogy egy légköri élőlény. ha belegondolsz van értelme. olyasmi lehet a felépítésük mint a medúzáknak, csak ezeknek nem víz a 97%-uk, hanem mondjuk hélium vagy hidrogén, de mindenképpen egy levegőnél könnyebb gáz. a medúzák tudnak mozogni a vízben, de nagyon csekély erővel, leginkább az áramlatokon úsznak. a légmedúzák (máshogy már nem tudom nevezni)biztos a szeleket használják ki de mivel a Golf áramlat megszűnt, az uralkodó szelek irányai is megváltoztak ez felelős az időjárás változásokért, és ezért bukkanhattak fel most ilyen hirtelen lakott területek fölött ezek a légmedúzák. eddig azért nem vették annyira észre őket mert többségében az óceánok fölött voltak. talán néhányuk szerepel régi tengeri legendákban.

    VálaszTörlés
  6. ki mondta h jutyubnak ejtjük? minden angolszász jútúbnak ejti :D

    VálaszTörlés