Zeitgeist KIVÁGOTT RÉSZ! - Annunakik és az emberek

(magyar felirat)

8 megjegyzés :

  1. Egy valamit nem értek, vagyis sok mindent, de ezt főleg, hogy lehet az, hogy a Földön lettünk kitenyésztve az itt lévő emberi fajból és közben meg a szíriuszi kétcsillagos naprendszerből származunk, mivel ott élnek őseink mai napig is? Bár belegondolva homo habilisből homo sapiens a reptilianok által, de közben szíriuszi vér is folyik bennünk alapból ja vágom, ezért vagyunk a kevert faj :D Minden összeállt :)

    VálaszTörlés
  2. az eredeti sumér vonalbeli őseinkről van a videóban szó szerintem. aztán idővel jöttek más fajok, betelepülők, akik vagy keveredtek az eredeti emberi fajjal vagy szándékosan adták hozzá a saját dns-üket az övékéhez 1 új fajt hozva létre. úgy működhetett a Föld mint egy tenyésztelep. nem véletlen h különböző népcsoportok 1-1 kontinenshez köthetők:
    Sárgák:Ázsia
    Feketék: Afrika
    Vörösek(rézbőrű indiánok): Amerika
    Fehérek: Európa
    Vannak kívülről betelepült fajok mint a dropák ősei, a ma élőkön még mindig felfedezhető az őseik kinézete, de már eléggé elfajzottak az emberrel.
    Mi magyarok sem vagyunk kivételek elfajzás terén de a hagyományainkból sokat és a nyelvünkből is nagyon sokat meg tudtunk őrizni. vannak ősmagyar leletek amit 12-13 ezer évesek, tehát jóval a sumér "teremtés" és özönvíz előttiek. ez az érdekes. valami nagyon összekutyulta a történelmet. :O

    VálaszTörlés
  3. látszatra egymásnak ellentmondó mégis hiteles bizonyítékok vannak különböző állításokra. olyan mintha a történelmen kötöttek volna egy Gordiusi csomót majd szétvágták volna és újra összerakták volna más sorrendben.

    VálaszTörlés
  4. na izé én vagyok feledékeny kimentek a fejemből a piramisépítő és a dinoszaurusz lovas civilizációk amik jóval megelőzték a sumért. szal a szíriuszi őseink már jóval az anunnakik és emberek előtt itt lehettek :)

    VálaszTörlés
  5. Dinoszaurusz-lovas?! erről még nem is hallottam... :)

    VálaszTörlés
  6. jaja máshogy nem tudom nevezni.
    az Ica köveken embereket örökítettek meg akik feltűnően élethűen kidolgozott dinoszauruszokon lovagoltak, vadásztak rájuk szal együtt éltelük.
    először arra gondoltam hogy azok az emberek több 100 millió éve éltek, de előkerültek 6500-7000 éves szobrok amik hasonlóan ábrázolják együtt az "őshüllőket" és az embereket. (ez a 6500 is érdekes, pár nullával kiegészítve 65 milliót kapunk amikor ÁLLÍTÓLAG kihalta a dínók)
    de akkor felmerül a dinoszauruszt követő 4-500 millió éves megkövült emberi lábnyom és az afrikai faragott kőgolyók valamint a megkövült nyelű ugyancsak több 100 millió éves kalapács. ezért mondom hogy teljesen össze van keverve a történelem.

    VálaszTörlés
  7. ezekről a szobrokról még nem tettem közzé semmit, már keresem az anyagot.

    VálaszTörlés
  8. Az Ica köveken és agyagedényeken vannak dinok többfajta is amiket háziosítottak ha már lovagoltak rajtuk. Az emberek a származásukat a legvégsöbb esetben is csak pár 100 generációkra tudják visszavezetni. Tehát ez sem mérvadó. A vizözön elöttröl meg semmit sem tudunk ami "kézzelfogható"de találgatni szabadon választott

    VálaszTörlés