Koncentrált chemtrail permetezés történt pénteken

Elnézést, hogy pár napig nem adtam jelt magamról, kicsit ki kellett mozdulnom, úgy éreztem megfolyt a szervezetek undorító tevékenysége, de most felfrissülve megújult erővel vághatok bele a világba. :D

Április 27-én pénteken aki felnézett az égre, bizonyára láthatta, hogy a szokásostól eltérően jóval nagyobb mennyiségű kondezcsík volt az égen, melyeknek az alakja nem hasonlított a hagyományos kondenzcsíkokhoz.


Korábbi kutatások kimutatták, hogy az úgynevezett chemtrail csíkok olyan mérgező vegyületeket tartalmaznak, melyek rákkeltőek.

A fő összetevők többek között: alúmínium-oxid, stroncium, bárium és uránium 238.
Ezen a képen állítólag egy chemtrail-es repülő utastere és "utasai" láthatóak.
Április 27-én épp egy ilyen permetezés történt Magyarország fölött is, melyre többen felfigyeltek. Jómagam is láttam az égen feltűnő kondezcsíkokat, de az eseményről beszámolt a vilaghelyzete.blog is.
Még mindig nem tudni, miért szórják a mérgező vegyületeket az égből. Annyi azonban bizonyos, hogy ezek a gépek nincsenek rajta a publikus járat-térképeken, az sem világos, hogy a magyar honvédelmi és belügyminisztérium tud-e ezekről a gépekről. A chemtrailekkel kapcsolatban két elmélet létezik. 
  • Az egyik szerint nem másról, mint népírtásról van szó. Ez ugyanis egy "kényelmes" és praktikus módszere az emberiség csökkentésének.
  • A másik elmélet más okokat vet fel és cáfolja az elsőt. Kérdezhetnénk ugyanis, hogy ha mérgezik az embereket, akkor saját magukat is megmérgezik nem? Eszerint a háttérben nem népírtás áll, hanem az X bolygó (Niburu), melynek a sugárzása egyre inkább növekszik és a chemtrailekkel egyfajta védőpajzsot akarnak kialakítani a Föld körül.
Hogy melyik elmélet a valószínűbb, nem tudjuk biztosra, de tény, hogy azok az anyagok, melyeket szétszórnak, károsak az egészségre. Ha pedig valaki kételkedik a chemtrailekben, végezhet anyagvizsgálatot, mintát vehet a kondezcsíkokból, garantáljuk, hogy tele lesz rákkeltő anyagokkal.

A kérdés továbbra is az: Miért?

Úgy tűnik azonban, hogy a szórás időszakos, gyakran, de nem minden nap fordul elő, de valami annak, hogy április 27-én ilyen nagy erejű szórás történt Közép-Európoa felett, annak igen indokolt oka kellett hogy legyen.

Ebből sok mindent megtudhatsz:


/forrás részben: paranormal.hu/

1 megjegyzés :

  1. Itt, csikszeredaban is teli volt (azt hiszem epp pentek delutan)eroteljes, szokatlan kondenzcsikokkal az eg.

    VálaszTörlés