UFO repült Denver felett

(nem szívesen hozok cikket ilyen kétes hitelű oldalról, de kivételesen a hír fontosságát tekintve kivételt tehetek -a szerk.)
Az amerikai Szövetségi Repülési Hatóság nyomozást kezdett egy ismeretlen repülő objektum miatt, amely majdnem szerencsétlenséget okozott, két és fél kilométerrel a föld fölött.

Éppen két és fél kilométer magasan repült Denver felett egy Cessna típusú gép, amikor közel került hozzá egy olyan rejtélyes objektum, amitől minden pilóta ideges lenne. A kisrepülő vezetője azonnal jelentkezett a rádión – írja az NBC.

"Távirányítású repülő, vagy mi ez? Valami elment mellettünk, nagyjából húsz-harminc másodperccel ezelőtt. Olyan volt, mint egy nagy távirányítású gép" mondta a berezelt pilóta a közlekedésirányítónak. Greg Feith korábbi nyomozó aggályosnak ítélte a helyzetet.

"Problémás, hogy van valami az egyébként ellenőrzött légterünkben, amiről nem tudunk" (persze ellenőrzött... Gyakorlatilag naponta találkozhatnak ilyen "problémákkal". -a szerk.) idézte az NBC a szakértőt, aki szerint szóba jöhet a távirányítású gép, egy hatalmas madár, vagy a légierő egyik pilóta nélküli repülője. "Lehet, hogy egy hadművelet része volt, vagy valaki túl magasra reptette a játékát" tette hozzá Feith.

A titokzatos, ismeretlen objektum miatt az amerikai Szövetségi Repülési Hatóság nyomozást indított. Könnyen előfordulhat, hogy kiderül, meteorológiai balon volt a bűnös.

/Bors online/

A hivatalos magyarázatok alapból kegyetlenül hülyén hangzanak, csak a legbárgyúbb szemellenzős idióta venné be, különösen ez a meteorológiai ballon sztorit amit lassan 60 éve szajkóznak. Mindenesetre valamilyen azonosítatlan repülő objektum elrepült Denver felett ami már önmagában érdekes.

3 megjegyzés :

  1. Hellóka tetszik az oldal és olvasom hogy társszerkesztőt keresel, lehet érdekelne a dolog. Jelezz ha aktuális.

    VálaszTörlés
  2. heló Hannibal! még nagyon is aktuális, pont erre vártam h legyen legalább 1-2 jelentkező. holnap frissítem a kiírást, és adok pár új infot a történetet illetően :D

    VálaszTörlés
  3. majd meglepődnek az amcsik amikor kiderül, hogy "kormányuk" harci és könnygázzal felszerelt drónokat küld ellenük a bekövetkező tömegtüntetések során. Ugyanis ez a hír összefügg egy másik hírrel, hogy ilyeneket gyártat az Usa Izrael aktív közreműködésével!

    VálaszTörlés