A belső föld (Hollow Earth) 02.

Előző bejegyzésemben már leírtam a főbb tényeket a témával kapcsolatban. Ezuttal néhány komolyabb bizonyítékot hoztam. Hogy a föld üreges, egy olyan geológiai tény, amely alapvetően megváltoztatja számunkra a földrengések keletkezésének a megértését.

A legújabb kutatások kimutatták, hogy a föld kérge úgy rezeg akár egy harang, és nem úgy, mintha a föld belső szerkezetét homogén rétegek alkotnák.

A modern tudomány ennek a harang-effektusnak a tényét akarja eltitkolni az emberek elől, helyette egy „árnyékhullám-elméletet” talált ki magyarázatként.

A Pólusok ún. hídként funkcionálnak a külső ill. belső világ közt.

A pólusokhoz közeli területek le vannak zárva a CIA és az USA hadsereg által.

Az alagutakat és különleges területeket szintén lezárta a CIA, a Déli pólust jégtakaró zárja el.

Az északi sarkon az átjáró hajózható (csak a nyári időszakban.), mivel a belső és külső óceánok kapcsolatban vannak egymással.

Az utolsó ember aki felfedezte, és leírta a látottakat, Richard E. Byrd Admirális volt 1947-ben.

(Ha 5 percet hajlandóak vagytok rászánni, és elfogulatlanul tekintetek a témára, naplóját érdemes elolvasnotok:

http://www.starlive.eoldal.hu/cikkek/foldonkivuliek/richard-e_-byrd-es-a-belso-fold-.html )

Körül-belül 3500 műhold működik, és egyikük sem mutat részletes területet. A sarki műholdak elkerülik a lényegesebb zónákat. – és csak néhány katonai műhold tevékenykedhet ezen a tiltott területen.

Néhány műhold képen csak egy fekete folt látható, mint ezeken a krioszférát vizsgáló Északi sarki műholdképeken:
http://arctic.atmos.uiuc.edu/cryosphere/

Először úgy magyarázták az ilyeneket, hogy a fekete folt a sark helyét jelöli, hogy ahhoz képest milyen területeken van hőmérsékleti ingadozás. De kérdem én: Akkor a déli sarkról miért hiányzik a folt?

Mint hogy az előző írásomban említettem, ne higgyetek a Google Earth képeknek, azok szerkesztve vannak.

(Ha a Google Sky-ban rákerestek a -6.01931, -91.5903 koordinátákra, a hely ki van takarva egy fekete téglalappal. -ezek a koordináták a Nibiru / PlanetX helyét jelölik.)

Hermes Trismegistos is megírta a Tabula Samragdinában:
„Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van, és ami fent van, az megfelel annak, ami lent van…”
Itt van pár érdekes kép::


Itt tisztán látszik egy halvány fény a felhők alól, mintha egy hatalmas fényforrás világítana.

Azt hiszem ezt nem kell különösebben magyaráznom. A műholdfelvételen, az Arktisz helyén egy nagy lyuk tátong.


A bal oldali képen úgy látszik, mintha az óceán egy tölcsérben végződne, szabályosan látszik a görbülete, ahogy behatol a "lyukba".

Jobb oldalon az 1969-ben, az Apollo 11 által készített kép. északon csak egy sötét folt található, amit úgy tűnik, mintha minden felhő elkerülne.


Képaláírás magyarul: A figyelemre méltó fénykép, amit 1968. november 23-án vett fel az ESSA-7 műhold. Ott ahol nincs felhőtakaró; a jégmezőket a felszínen megfigyelhetik, és a lyukat az Északi-sarknál világosan láthatják.


Ez egy térkép a föld alatti világról, és néhány oda vezető járatról. /magyar feliratok/ (Ezek csak a lényegesebb járatok, akár sokkal több is lehet)

Íme két videó:



Úgy érzem ezzel a témával kapcsolatban még sok írásom lesz, és néhány, az összefüggésekből kifolyólag visszacsatolhat több korábbi bejegyzésemhez.

9 megjegyzés :

  1. Érdekes és elgondolkodtató!

    VálaszTörlés
  2. valóban, de ebben a témában még mindig túl sok a sötét folt. az a baj hogy sok más elmélettel ütközik, és ember legyen a talpán aki kisilabizálja a közös pontokat, vagy hogy melyik az igaz.

    VálaszTörlés
  3. Jól össze lett szedve. Magam is kutatom a témát egy jó ideje. Ami biztos ,hogy az alsó videók közül a 2. egy animációs filmből van kivágva (agartha - inner earth entrance ). Így az egyértelműen fake. Ezt venném csak ki a listából. Sajnos a link nincs meg az eredeti filmhez de láttam már több oldalon is belinkelve a teljes anyagot.
    Részt veszek egy npiee.org nevű expedícióban is ami a bejáratot próbálja videóra venni az utolsó civilek számára bérelhető orosz jégtörővel. Ezt is leszerelik 2012-ben utána már csak katonai eszközzel lehet megközelíteni majd a pólusokat... Érdekes nem?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most sikerült rátalálnom erre a témára.
      Azota kedves névtelen sikerült eljutnod az expediciora?

      Törlés
  4. kösz h szóltál :) már ki is szedtem.
    aztaq :O onnantól már csak katonai eszközzel lehet? D: ez elég gáz.sőt idegesítően gyanús. pedig terveztem egy expedíciót én is.gyakorlatilag megesküdtem magamnak hogy látni fogom a saját szememmel is, de így... :/
    talán elgondolkodok rajta. és ez a npiee mikor indulna?

    VálaszTörlés
  5. nekem a bakancslistámon van,hogy életemben legalább egyszer meg kell néznem a pólusokat! akárhogy is,de elintézem. ha felnőtt leszek,sok mindenemet fel fogok erre tenni,csak erre a kártyalapra. engem érdekel a világmindenség,a csillagászat,de ha még szinte alig tudunk valamit,a saját bolygónkról,akkor hogy tekintsek a messzeségbe? nem érdemlem meg,hogy a csillagokat megnézhessem... tudni akarom az igazságot és ki is fogom deríteni,bármi áron!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon érdekel e két törölt video.Hol találom meg?

    VálaszTörlés
  7. Nagyon érdekel e két törölt video.Hol találom meg?

    VálaszTörlés