Oppenheimer és Einstein szigorúan titkos dokumentuma a földönkívüliekről

A hat oldalas dokumentum címe: "Kapcsolat az égitestek lakóival", ez az első olyan dokumentum, mely a Földönkívüli Biológiai Entitások kifejezést használja. Azt írják, hogy az azonosítatlan űrhajók jelenléte elfogadott tény a hadsereg számára - a dokumentum 1947-ben készült.

Olyan témákkal foglalkozik, melyeket az illetékes tudósoktól vártak el - vagyis honnan érkeztek, mit mond róluk a törvény, mit tegyünk abban az esetben, ha gyarmatosítani/a népeket integrálni akarnák, és miért vannak itt?

A dokumentum azt sugallja, hogy abban az esetben, ha a Földönkívüliek le akarnak telepedni a Földön, akkor "mélyreható változások lesznek a hagyományos fogalmakban" a jog területén, és talán szükség lesz egy új "Törvényre a Planetáris Népek" között.

Vannak még javaslatok a "Kozmikus Nemzetközi Jog" szükséges létrehozását illetően, amely minden bolygó államának jogait védené, mely alapján igényt támaszthatnak az egyébként gazdátlan Naprendszerbeli területekre.

Végül a dokumentum foglalkozik az égi járművekkel a légkörünkben, mint a katonai maghasadás és fúziós eszközökkel végzett kísérletek következményeivel.

A szerzők a dokumentumban a jelenlegi és múltbeli űrtevékenységnek köszönhető potenciális jövőbeli helyzetünk és biztonságunk figyelembevételére ösztönöz. Hogyan kerülhetjük el a kockázatos sorsot?

/új világtudat/

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése