Üstökös vagy űrhajó? 3 darabból áll az ISON?

Érdekes képek az ISON üstökösről. Vajon ez tényleg üstökös - és 3 darabból áll - vagy VALAMI más? Döntsétek el ti.Az alábbi linken bárki megnézheti:

Ha nem találod az üstököst, akkor kicsinyítsd a képet (- gombbal). A felső részen keresd. A kép betöltése beletelhet pár percbe. A lighter és a darker gombbokkal lehet világosítani és sötétíteni a képet. Így láthatóvá válik a 3 rész ugyanígy, mint ahogy a képeken és a videón is látod.


Forrás:fenyorveny.hu

4 megjegyzés :

 1. Megnéztem a képet a linken, és tényleg azt mutatja amit a videó. Kérdés, hogy ez most valami vicc, vagy tényleg igazi a kép? A mai photoshop uralta világban sajnos egy kép a neten nem számít bizonyítéknak...

  VálaszTörlés
 2. Ez nem lehet kamu, legalábbis a Hubble archívumban kicsit indokolatlannak érzem egy ilyen kormányweboldalon... közel biztos, hogy valódi.

  VálaszTörlés
 3. A kép valódi, de félreértés van és emiatt alakult ki a vita: a halálmadarak várják a pusztító ufót és minden eszközt megragadnak hogy a tömegeket megszédítsék. Nincsen semmi gáz. A kérdéses v alakú képeket a Hubble csinálta és azért látszik ez a forma, mert a távcsövet NEM az ISON -ra irányították. Ezért az elhajlás ezeken a képeken. Szemben a többi fotóval, ahol normálisan látszik a mag.

  http://www.youtube.com/watch?v=MuA_bgWzpVY

  VálaszTörlés
 4. http://global-mystery.blogspot.hu/2013/10/ket-ismeretlen-objektum-kiseri-az-ison.html

  VálaszTörlés