A tudatosság ellen folytatott háború elérte az internetet: az ezoterikus weboldalakat cenzúrázni fogják az Egyesült Királyságban

Fordította: Száraz György

A tudatosság ellen viselt háború és az ezoterikus tudás elleni program nem egy elhanyagolható kérdés. Végső soron mindannyian tudatok vagyunk, ezért miközben számtalan probléma játszódik le a világban oda-vissza, addig hatással vagyunk arra a képességünkre, amely felismeri, hogy kik vagyunk és ráébreszt arra, hogy a tudatosságunk lehetősége nem más, mint életünknek a középponti KÉRDÉSE. Ennél fogva a spirituális tudás fent van a sötét és a rejtett mindenkori hatalmasságok slágerlistáján. 

Ennek a legutóbbi bizonyítéka: az Egyesült Királyság kormánya egy törvénytervezetet indítványozott az internet szolgáltatónak, hogy automatikusan blokkolják az úgynevezett „ezoterikus anyagokat” tartalmazó weboldalakat. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Királyságban az embereket el lehetne zárni az olyan weboldalaktól, amelyeket az Egyesült Királyság kormánya „ezoterikusnak” gondol, hacsak nem lépnek be az emberek és nem állítják vissza (nem vonják vissza a kipipálás megszűntetésével) kézileg a hálózati szűrőket.

A „pornwall”-t (pornófalat) már néhányan megjelölték, mivel a törvényjavaslat blokkolni fogja a pornóoldalakat a gyermekek internetes biztonságának a címén (helyesen), azonban ez a „forró téma” háttérbe szorította a médiavitát – valószínűleg nagyon is szándékosan. A BBC cikk csak a pornográfiáról nyit vitát annak dacára, hogy a blokkolt anyagok között még további 9 olyan kategória létezik, amelyet az Open Rights Group fedezett fel, s melyek közé a fent említett „ezoterikus tartalom” is tartozik. Az erkölcsi kérdés világosan trójai falóvá változott, hogy megnyissa az utat a spirituális tudás elleni, hosszú távú haditerv újabb állomása előtt.

Az Ezoterikus Gyakorlatok és a „Szekták” honlapjait már korlátozták bizonyos telefonokon.

Tehát pontosan mi ezoterikus? Több különböző definíció létezik, azonban a szó főleg a spirituális jellegű tudással kapcsolódik össze, ami szabad utat enged annak, hogy az emberek visszaéljenek vele és célba vegyék a spiritualitás valamennyi fajtáját. De csak abban az esetben lehetne bárminemű zavar pontosan az ezoterikus tartalmat illetően, ha elérhetők lennének. Az Open Rights Group már beszámolt arról, hogy az „ezoterikus gyakorlatokat” hirdető szervezetek weboldalai vagy közvetlenül, vagy közvetve, de már korlátozva vannak a „pay-as-you-go”-n keresztül az Orange telefonokon.

Kíváncsi vagyok, hogy az „ezoterikus gyakorlatok” között szerepelnek-e meditációfajták, asztrális kivetési gyakorlatok vagy az égi lényekkel való kapcsolatfelvétel stb., de végül is nem számít, hogy mit gondol Ön, vagy mit gondolok én, mert az Egyesült Királyság kormánya már eldöntötte, hogy ő fog bíráskodni abban, hogy milyen spirituális tudáshoz biztosít hozzáférést az emberiség számára.

A megfogalmazás azt is kijelenti, hogy az „általánosan elismert szekták” (kis vallási csoportok) úgyszintén korlátozás alá kerülnek. Pontosan ki által „általánosan elismert”? Olybá tűnik, hogy létezik már egy globális összefogás arra, hogy „általánosan” megfogalmazza, hogy mely spirituális csoportok és hiedelmek lesznek a lekicsinylő „szekta” szóval megbélyegezve és melyek lesznek az Egyesült Királyságban élő emberek elől elzárva (ez hamarosan elér majd az Ön országa közelébe is), miközben ők megalapítják a saját démoni kultúrájuknak és ikonjaiknak az „általános” pop kultúráját – csak keress rá az interneten az „illuminátus zeneiparra” (Megjegyzés: ha Önnek Orange telefonja van az Egyesült Királyságban, Önnél is blokkolják azokat a honlapokat, amelyek anonimizálni fogják az Ön keresését). Most végül is a sötét Új Világrendi Vallás kezdetének vagyunk a tanúi?

Amúgy mi ezoterikus?

Az ezotéria meghatározása:

  • Csak egy felvilágosult (értsd: tisztán látó) belső kör számára hozzáférhető és érthető.
  • Kizárólag a külön beavatottak számára kialakított és felfogható.
  • Egy szűkre szabott csoport számára szükséges és feltárt tudás; nehezen értelmezhető és egy kis kör számára korlátozódik.

Ez úgy hangzik, mintha az ókori egyiptomi, maja és hindu, avagy az ősi esszénus, eleuszi, püthagoreus vagy druida misztériumiskolában talált szent szövegekbe és helyekbe egy hihetetlen spirituális tudás lenne kódolva? Vagy mi a helyzet azzal a tudással, amit Jézus adott át titokban a tanítványainak? A definíció annyira tág, hogy az emberi történelem több ezer éves, összes olyan bölcsességét felölelhetné, amely feltárja belül a mindnyájukat felébresztő tudat hatalmát azok számára, akiknek van szemük, hogy lássanak és van fülük, hogy halljanak.

Ez volna az, amit távol akarnak tartani a gyermekek gondolkodásától, míg Hollywood és a zeneipar növekvő mértékben célozza meg őket elképzelhetetlenül sötét, démonikus és összezavaró képekkel és rezgésekkel? Ez a terv egy teljesen új nemzedéket hozna létre, amely kizárólag abból a démonikus mocsokból táplálkozna, ami a zenéből/médiaiparból ömlik nulla valós választással?

Az ezoterikus tudás hatalom: Ezért nem akarják, hogy a birtokunkba kerüljön

Miért vesződnének azzal, hogy célba vegyék az „ezoterikus tartalmakat”? Talán mert ilyen körülmények között iránymutatást adhatnak arról, mennyire hatalmas valójában az ezoterikus tudás. Ők ezt tudják és ezért nem akarják, hogy Ön is birtokba vegye. Miközben háttérbe szorítják és bűnösnek tartják azt a társadalomban, nagyon befolyásos titkos társaságok irányítják a show nagy részét, amit kifejezetten sötét és démonikus célokra használnak fel, melyeket a gonosz erőinek megidézésére fordítanak át, s ez ad magyarázatot arra is, hogy miért alkalmaznak fordított ezoterikus szimbólumokat (mint amilyen a Hollywoodban most éppen divatos fordított feszület és ötágú csillag). Ily módon az ezoterikus tartalmak cenzúrázása nem csak hiteles ezoterikus tartalmakat blokkolhat, de az embereket olyan sötét ezoterikus tudásnak is kiteheti, melyek rendkívüli, dupla nyereségként baljós célokat is szolgálnak.

Szembe szállhatunk a sötét erőkkel a fény erőinek segítségével; legyőzhetjük a gonosz tudásából eredő hatalmat azzal, ami az igazságból és a fény tudásából fakad. Amíg az ezoterikus tudást továbbra is elnyomják, addig azok, akik gonoszságra használják azt, továbbra is érintetlenek maradnak a színfalak mögött, s ők éppen ezt akarják. Például valaki a testen kívüli élményeket voltaképpen arra is használhatja, hogy kinyomozza, honnan sugárzódnak ki a világban lévő sötét erők, mintsem hogy csak a megnyilvánulásait lássa.

A tudatossággal, az igazsággal, a fénnyel és az égi erőkkel folytatott munka révén keresztülhatolhatunk és feltárhatjuk a világban található gonosz sötét szívét. Ha ezt nem tennénk, akkor csak levágnánk az emberiséget fojtogató polip csápjait – annak a polipnak, aminek a tapogatói folyamatosan visszanőnek. Minden egyes csáp abból a kapcsolatból kapja az erejét, amely a polipot eteti, ezek a csápok pontosan a gonosz forrásához vezetnek el. Ez a kapcsolat a tudásuk és az erejük forrása, míg a tudatosság és a spiritualitás a mi forrásunk.

A tudatosság elleni háború

A sötét erőkkel szembeni ellenállás a fény számos ezoterikus iskolájában a munka részét képezte (soknak kellett közülük titokban működniük a saját védelmük érdekében). Ezeket az emberi történelem folyamán világszerte hozták létre és beszivárgással, besározással és kimerítő üldözéssel támadták őket. Létezik egy most folyó háború, amelyről a legtöbb embernek nincsen tudomása: ez a tudat ellen intézett háború.

Amit igazából nem akarnak velünk tudatni, az a mindnyájunkban megtalálható tudat ereje és lehetősége, az a belső fény, amelynek olyan ereje van, amely minden, minket elvakító pszichológiai láncot szét tud tépni azért, hogy az igazságtól és az olyan magasabb rendű forrásoktól áthatott intelligenciával tudjunk cselekedni, mint amilyen az intuíció, a testen kívüli élmények, az álmok, a szeretet, a béke és a bölcsesség.

Számít, hogy tudasd az emberekkel, mi folyik itt.

Forrás: http://www.irishtimes.com/
Boldognapot.hu/

1 megjegyzés :

  1. Szükség van a korlátozásra, mivel sokat az elmeosztályon kötnek ki az úgymond nagy tudású mesterek miatt lásd angyalkommunikáció az én dolgaimban is szépen belemásztak és sokakat veszélyeztetnek meditációk során is sokan lesznek skizofrénok mivel a Gonosz rájuk tapad, arról nem is beszélve hogy van olyan ezoterikus aki ezt direkt csinálja de a sátánista dolgokat is korlátozni kéne és be kéne tiltani!A Gonosz is képes hamis fényre és aki nincs kapcsolatban Istennel az bajba kerül.

    VálaszTörlés