UFO lebegett a skóciai tanya felett

Edinburgh – Négy órán át lebegett egy titokzatos tárgy egy skóciai család vidéki otthona felett.

Morag Ritchie az éjszaka közepén ébredt arra, hogy négy lámpa világít be az ablakán, ami azért volt különös, mivel vagy harminc kilométerre élnek minden lakott településtől.

Az asszony azonnal felkeltette a családját, az ufót pedig lánya vőlegénye filmezte le. Ritchie-ék nagyon megijedtek, amiért a csészealj nem akart tágítani a házuk fölül, viszont volt idejük alaposan szemügyre venni. A család először repülőre gyanakodott, de ezt a lehetőséget később elvetették.– Ennyi időn át legfeljebb egy helikopter tud egy helyben lebegni, de az ekkora távolságból fülsüketítő zajt csapott volna – mondta Morag lánya, Cara.– Ez a valami azonban tökéletes némaságban lebegett felettünk, és szemmel láthatólag még pörgött is.A környékről mások nem jelentettek ufóészlelést, igaz, ha a tárgy valóban csöndben volt, aligha észlelhette a családon kívül bárki a jelenlétét.

1-2 napja a Skóciai Aberdeenshire fölött is megjelent egy fentihez nagyon hasonló objektum. Edinburgh-tól ~100 km-re, autóval durván 3 órányira.
Talán épp ugyanaz az UFO:

 

1 megjegyzés :

  1. Most még csak egy tanya,aztán falu,aztán város,aztán metropolis,aztán minden hol,aztán le is száll,aztán kilép belőle egy EMBER és azt mondja
    -Hát emberek ez van már már jó ideje,sajnálom hogy így be lettetek csapva,a ti földi vezetőitek így gondolták jónak,nincs itt semmi nagy titok én is ember vagyok,csak a Marson születem több titkos hold és mars programok keretében amit a földről küldtek a hátér hatalmak,és mikor a holdbázisra be nézünk akkor ide is le ruccanunk egy picit hogy szokjatok hozzá hogy mi is vagyunk a vadító dimenzió váltós,ingyen energiás űr hajóinkkal amivel a nagy anyahajókba is be álluk és azzal meg a mély űrt is kutatjuk!
    -Persze vannak idegen lét formák is de ez nektek még korai mutogatni!Elég ha csak engem elhisztek és meg próbáljátok el hinni a szemetek amit látott:AZ UFOBÓL LÉPTEM KI,EMBER VAGYOK,ÉS NEM HAZUDOK! :D...

    VálaszTörlés