Rejtélyes égi jelenség borzolta fel a kedélyeket

A 23 éves, Calum Sherwood egy workingtoni buszon utazott, amikor kinézett az ablakon és a felhős égbolton olyat látott, amit maga sem akart nagyon elhinni. Nem sokkal később az egyik környékbeli kertben tíz halott madarat találtak, de senki nem tudta, mitől döglöttek meg. A két eset valószínűleg összefüggésben áll egymással.

Calum Sherwood nem gondolta, hogy egy unalmas utazás alkalmával is történhetnek soha nem tapasztalt, váratlan fordulatok, de amikor kitekintett a jármű ablakán és felnézett az égre, szinte biztos volt benne, egy UFO-t látott. Azonnal elővette a mobilját és megörökítette - írta a Daily Mail.

A furcsa jelenség az égen

Rejtélyes módon haltak meg a madarak

„Legalább 20 percig az égen volt, nagyon furcsa érzés volt, aztán hirtelen eltűnt” - idézte vissza az élményt Sherwood, aki az egyik környékbeli barátnőjének, Sharon Larkinnak is megmutatta a fotót. A hölgy igencsak meglepődött, mert a jelenséggel nagyjából egy időben a kertjében 10 halott madarat talált.

„Sokan úgy vélik, csak a felhők furcsa összerendeződéséről van szó, de amint megláttam szinte biztos voltam benne, hogy valami nagyon furcsa dolog történt. A jelenséggel nagyjából egy időben ugyanis 10 döglött madarat fedeztem fel a kertemben. Verebek és feketerigók voltak. Szerintem ez nem lehet véletlen egybeesés” - fejtette ki Larkin, aki hozzátette, furcsa zajokat is halott az ég felől, amely olyanok voltak mintha fémből készült tárgyak csapódtak volna egymásnak. Véleménye szerint a környék, különös vonzerővel rendelkezhet.

Furcsa jelenségek a térségben

Sharon Larkin egyébként előszeretettel tanulmányozza a paranormális jelenségeket ezért is láthatott bele egyből többet, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy a térségben többször is tapasztaltak hasonlókat a szemtanúk.

Még 2010-ben egy helybeli férfi sétáltatta a kutyáját, amikor jól kivehető, éles, vörös fénycsík haladt keresztül a városon. Azért is lehetett jól követni, mert nagyon lassan és elég alacsonyan, jóval a felhők szintje alatt helyezkedett el. Persze lehet, hogy csak egy titkos katonai akció része volt.

/borsonline.hu/

2010-ben Moszkva fölött egy hasonló, ám jóval nagyobb intenzitású jelenséget vettek filmre:

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése